Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Pestera Laptelui

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Pestera Laptelui

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Pestera Laptelui - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Podul-radacina Piricske izvor
Podul-radacina
Vedere de langa stanca Parau Boghii Tisesti stanci stancarie
Vedere de langa stanca
Limba de colmatare lac iapa negulesti
Limba de colmatare
Piatra Corbului - 1 Piatra Corbului Rosia Montana
Piatra Corbului - 1
Nemira Mare Varful Nemira Ungureasca Mica
Nemira Mare
Inscriptie pe inscriptie Ozunca
Inscriptie pe inscriptie

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pestera Laptelui!

>>> Vizitati Pestera Laptelui si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Voineasa, cea mai apropiata localitate, care se afla la 3,54 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Voineasa: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacul Zanoguta Muntii Retezat Castrul roman Jidava Cascada Scorusu Cheile Sohodolului
Taul Teliucului Teliucu Inferior Vechea cariera a minei de fier din Teliucu Inferior, inchisa in urma cu un deceniu, a fost inundata de apele izvorite din subteran, iar locul s-a transformat intr-un imens lac.
Cariera de marmura Porumbacu Varful Prelucel Muntii Retezat
Orasul lalelelor Pitesti Simfonia Lalelelor - expozitia anuala de flori din Pitesti, supranumit Orasul lalelelor sau Olanda Romaniei, este traditie de primavara a orasului.
Aceasta poteca este una dus-intors, se termina la baza cascadei. La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.
Piatra cu Gauri
Mina de bauxita Comarnic Aproximativ la jumatatea drumului, din satul Federi spre Fundatura Ponorului, gasim mina parasita Comarnic, unde se exploata bauxita.
Lacul Negru Ocna Sibiului Lacul Negru de la Ocna Sibiului are originea in trei lacuri mici carstosaline. Suprafata sa este de 505 m2.
Saua Ciurila Muntii Retezat Stanca Coltul lui Damaschin Cornetul Vaii si Valea Manastirii Baia de Arama Fereastra Mica a Sambetei Muntii Fagaras Castrul roman de la Chitid Biserica fortificata Axente Sever
Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Cred ca sunteti primi. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.
Rezervatia paleontologica Golesti Varful Tapului Muntii Retezat Lacul Caprelor Muntii Retezat Pestera Salbaticului
Turnul Zincarilor Prima data nu am reusit sa gasesc geocutia.
Curmatura Bucurei Rezervatia Cristesti
Palatul Brukenthal Avrig In cadrul concediului, in drum spre Moieciu de Sus, impreuna cu prietenii nostri din Satu Mare (Corina si Puiu) ne-am oprit la Palat sa bem o cafea si sa ne racorim cu o socata la umbra pomilor seculari. Am gasit relativ repede cutia, mai ales ca aceasta se vedea de departe.
Saua Doamnei
Oul Arsitei este o rezervatie geologica care se afla in partea de nord-est a Muntilor Sureanu, pe versantul estic al dealului Arsitei si se intinde pe o suprafata de 0,20 ha.
Palma lui Dumnezeu Fundatura Ponorului Lunca Ponorului si dealurile inconjuratoare sunt presarate cu salase si capite de fan. Am fost foarte dezamagit sa nu gasesc geocutia ascunsa aici, deoarece pentru un loc atat de frumos ar fi fost potrivit si sentimentul oferit de gasirea cu succes a unei geocutii.
Turnu Rosu din Boita In drum spre eventul de la Campulung Muscel am oprit si la Turnu Rosu unde am cautat si gasit cutia. Am publicat aceasta geocutie doar ieri, 6 septembrie 2014. Stiu bine ce am gasit.
Varful Dengheru Muntii Parang
Taul Custura Mare Muntii Retezat Lacul Mare al Custurii, sau Taul Custura Mare.
Fantanita Craiesei Fagaras Fantanita Craiesei, Fursten Brunnen - Fagaras, in prezent complex turistic.
Taul Custura Mica Muntii Retezat Lacul Mic al Custurii, sau Taul Custura Mica.
Cotul cu Aluni Tismana Cotul cu Aluni - Tismana.
Cheile Cheia Cheile Cheia, situate in Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatinii, sunt unele dintre cele mai inguste si salbatice sectoare de chei din tara.
Barajul Vidraru Constructia barajului a durat 5 ani si jumatate. Lacul de acumulare Vidraru a fost creat de barajul Vidraru pe raul Arges, in 1966, pentru productia de energie electrica.
Movilele Paucea Varful Bucura Doi Muntii Retezat
Lacul Randunica Lacul Randunica, sau lacul Sfantul Ioan de la Ocna Sibiului - la originea acestui lac sta abandonarea salinei Nepomuceni Johann Grube. Salina a fost exploatata intre anii 1722-1877, in sistem clopot, cu doua puturi pana la adancimea de 80 m.
Valori naturale - Judetul Valcea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Pestera Laptelui
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Santurile Cetatii Santurile amenajate ale Cetatii. Avand in vedere ca santurile cetatii au fost amenajate, mai mult ca sigur ca ascunzisul a fost distrus in timpul lucrarilor. Intrebare catre cel care a ascuns geocutia.
  • Poate nu am ales cea mai buna metoda de a ma apropia de canion. Ajungand in apropiere a trebuit sa traversez o mocirla.
  • Gradina Zmeilor Gradina Zmeilor. Am gasit foarte usor cutia. Pe baza descrierii n-ai cum s-o ratezi.
  • Memorialul Ginta Surpriza. Motivul? Prima geocutie virgina pe care am gasit-o de cand particip la acest interesant joc.
  • Muzeul National Secuiesc - Sfantu Gheorghe Orarul muzeului la sfarsit de saptamana. Sambata si duminica, muzeul este deschis pana la ora 14. In gradina muzeului se afla o casa veche foarte bine pastrata, care a apartinut unor secui instariti si o mica gradina botanica, care merita vizitata.
  • Troita Eroilor - Cosnea Calauza. Ajutorul GPS este binevenit pentru a ajunge in zona cutiei. Totusi, adevarata calauza este foto ascunzis si comentariile norocosilor gasitori.
  • Dealul Crucii Spre Dealul Crucii dinspre Capeni. M-am apropiat de ascunzis dinspre Capeni, unde am lasat masina la o distanta de 2,5 km de geocutie. Urmand un drum de caruta, am ajuns lejer pe platoul Dealul Crucii, care este cel mai inalt punct al creastei vestice a Muntilor Baraolt (821 m).
  • Cetatea Fergettyu - Aninoasa Plimbare de iarna. Dupa ce am gasit geocutia de la Reci, ne-am dus spre Fergettyuvar. Cutia este in locul ei, dar nu se poate scoate din loc, ca este inghetata.
  • Voi aveti un gps dedicat, sau folositi o tableta? Ori gps-ul dintr-un telefon destept?
  • Arboretumul din Simeria Frumos. Din pacate nu am gasit cutia, dar locul mi-a placut foarte mult. Am petrecut 2 ore plimbindu-ne prin parc.
  • Lacul Balea Multumesc. Multumesc pt ascunzis.
  • Morile de apa - Eftimie Murgu Intr-o zi cu ploaie continua. Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Ploua continuu, asa incat nu am putut sa fac o drumetie mai lunga.
  • Orasul de Floci :). N-as zice ca e pacat, e doar un motiv de a mai face o excursie in zona.Cat priveste Ester-ul, se pare ca vatra sa a supravietuit prin Targusor, declinul definitiv al localitatii fiind dupa primul razboi mondial cand ajunsese un catun.
  • Biserica Neagra Brasov Nu puteam sa ratam cutia. Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Vanatoare in grup.
  • M-am oprit sa vad starea actuala a amenajarilor de pe Dealul Melcului. Nu am mai fost demult aici, intretimp au reconstruit baile sarate Unicum.
  • La a doua tentativa, am reusit. Ca un facut, iarasi am uitat plansele cu foto acasa.
  • Si in timpul pregatirilor de plecare, ma opresc si aici. Vineri seara, alaturi de trekkingklub, n-am putut s-o caut, pur si simplu era prea multa lume, deh, concert.
  • Biserica de lemn - Ciumarna Cea mai frumoasa usa taraneasca?. Daca cineva calatoreste dinspre Cluj spre Zalau, se recomanda sa identifice din timp straduta care conduce la biserica de lemn, pe harta. Deoarece aceasta straduta se afla intr-o curba, iar intersectia este una de tip ac de par.
  • Lacul Culpiu Lac de pescuit cu insula. Am participat impreuna cu posesorul geocutiei ascunse langa lacul Culpiu la o mica excursie de cautat geocutii. Deoarece am pierdut mult timp la ascunzisul din Ceuasu de Campie, am avut timp doar sa mai caut doar o singura geocutie pana la inserare.
  • Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa Un ascunzis ingenios si un nou obiectiv pe Drumul Muntelui. In iunie 2013 am ascuns in acest loc o geocutie, ascunzisul fiind chiar in palaria troitei. Era o geocutie mai speciala, fara cutie, doar un creion si un carnetel ambalat intr-o pungulita inchisa ermetic.
  • Izvorul Sarat - Olteni Inima pietrei resuscitata. In trecere de la Cetatea Herecz la Izvorul Salus am facut un scurt popas la Izvorul Sarat, caruia i-am gustat apa - baubila, nu foarte sarata - si unde am vrut sa vedem inima pietrei. Intr-adevar un foarte interesant martor de eroziune, pe care il poti remarca doar daca esti geotrekker.
  • Lacul Alunis - Sovata Comoara de dupa zid. Chiar daca lacul Mierlei si lacul Alunis sunt foarte aproape, la aproximativ 150-200 m distanta, intre cele doua lacuri nu calea dreapta este drumul cel mai bun. Inspre sud-est exista un podet, peste care am trecut, in locul in care se intalnesc paraiasele care curg din cele doua lacuri.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pestera Laptelui? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 20 zile!