Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cascada Lotrisor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Cascada Lotrisor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Lotrisor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Corpuri de iluminat Baile Herculane gara
Corpuri de iluminat
Piatra Soimului - 2 Piatra Pinului Piatra Soimului Gura Humorului
Piatra Soimului - 2
Spre cascada Supanu cascada Supanu
Spre cascada Supanu
Spre Piatra Siclodului Piatra Siclodului
Spre Piatra Siclodului
Bisericuta noua din fata Geamana sat biserica scufundata
Bisericuta noua din fata
Capela, la marginea ... marii - 2 capela magura baltata
Capela, la marginea ... marii - 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Lotrisor!

>>> Vizitati Cascada Lotrisor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Varatica, cea mai apropiata localitate, care se afla la 4,31 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Varatica: 1
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cascada Scorusu
Am ajuns la pestera, am vizitat-o dar cu parere de rau, nu am reusit sa gasesc cutia.
Palma lui Dumnezeu Fundatura Ponorului Lunca Ponorului si dealurile inconjuratoare sunt presarate cu salase si capite de fan. Am fost foarte dezamagit sa nu gasesc geocutia ascunsa aici, deoarece pentru un loc atat de frumos ar fi fost potrivit si sentimentul oferit de gasirea cu succes a unei geocutii.
Forest Cinema Porumbacu de Sus Saua Paltinului
Cascadele Izvoras Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta.
Cetatea Oratia De la parcare pana la ruinele cetatii Oratia se fac 10 minute. Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea.
Cascada Sila
Biserica din Grossau Cristian Biserica din Grossau a fost ridicata in a doua jumatate a secolului al XIII-lea ca o basilica romanica cu trei nave. Am gasit cutiuta.
Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel Muzeul de icoane pe sticla Zosim Oancea se afla langa biserica din Sibiel, si cuprinde cea mai mare colectie de icoane pe sticla din Ardeal (secolul XVIII-XIX).
Varful Slanina Muntii Fagaras
Cetatea Poienari Rolul cetatii Poienari a fost de a asigura refugiu pentru domnitor si de a adaposti o mica garnizoana, compusa din 5-7 osteni - cetatea a fost construita in 2 etape. Turnul donjon in secollul XIII probabil in vremea domnitorului Negru Voda, zidurile de incinta si turnurile semicirculare in secolul XV, in vremea domnitorului Vlad Tepes.
Rezervatia de stepa Dealul Zackel Dealul Zackel este o rezervatie naturala de tip mixt, situata pe teritoriul administrativ al comunei Slimnic. Accesul se face din DJ14 Sibiu - Slimnic, iar din Slimnic pe drum de tara si poteca inca 2 km.
Am pornit in cautarea acestui ascunzis la primele ore ale diminetii.
Babele de pe Cocora Muntii Bucegi Cascada Balea
Sibiu Foarte interesant jocul. Found it today. Am gasit cutia din piata Huet.
Nou Neudorf Am gasit cutiuta.
Lacul Vrajitoarelor de la Ocna Sibiului este un lac mic, pe cale de inmlastinire cu apa dulce provenita din precipitatii, cu adancimea de 0,25 m.
Cascada Cataractele Lotrului Saua Corbului Cascada Moara Dracilor Izvorul La Gavan
Braul Rosu Muntii Piatra Craiului Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie. Poteca nemarcata incepe de la baza Peretelui Central, de unde urca pe un grohotis rosu, de unde si numele.
Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului Aici se termina creasta nordica. Saua Grind se afla la doar 350 m distanta de cel mai inalt varf al Pietrei Craiului, Piscul Baciului.
Sfinxul Pisica Muntii Bucegi Portalul Pesterii Laptelui Rezervatia paleontologica Golesti Varful Turnu
Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara. Pe dealul Gusteritei se afla Turnul Falkenhayn.
Monument al naturii, rezervatia naturala de tip geologic Piatra Biserica Dracilor - Blahnita de Sus, Sacelu.
Panorama spre castel Bran Piatra cu Gauri Claia de Piatra Muntele Lespezi
Lacul Verde Muntii Parang Lacul Verde, cu o suprafata de 0,62 hectare, se afla la est - nord-est de varful Stoienita. Suprafata apei straluceste printre gramezile de stanci si digurile de morena, pe partea de nord a crestei de munte Slivei.
Poiana din Saua Chiliilor
Malu Rosu Vulcana de Sus Un microfenomen geologic determinat de o pornitura de teren si completat de eroziunea ulterioara, ambele fenomene fiind active in continuare.
Varful Cheia Bandei Muntii Fagaras
Crucea Eroilor Piatra Mica Traseul turistic marcat cu punct albastru incepe de la cabana Curmatura si urca pe cararea care strabate padurea de sub Curmatura Pietrei Craiului, pana la Saua Crapaturii. Valea Crapaturii este hotarul natural dintre muntele Piatra Mica si varful Turnu.
M-am apropiat de locatie dinspre Sibiel.
Valori naturale - Judetul Valcea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Lotrisor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Biserica construita pe un loc bine ales, cu o priveliste deosebita. Ascunzisul poate fi cautat chiar si fara gps.
  • Am ajuns la geoobiectiv urmand traseul ce suie pe valea Berii spre Cabana Ciucas. Acum se poate ajunge aici si cu o masina de forta si garda la sol ale unui Logan.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj In august. Am gasit cutia inca in august.
  • Ochiul Beului Ochiul Beului. In drumul spre cascada Beusnita, nu ai cum sa ratezi aceasta locatie superba, Ochiul Beului. Lacul m-a fascinat prin culoarea sa de smarald.
  • Varful Pietros 2 - Muntii Calimani Una prea plina, cealalta prea goala!. Am descris traseul care ne-a adus pe Varful Pietrosu in cadrul consemnarii gasirii celeilalte cutii de pe varf. Din pacate, ascunzisul descris aici, era, zicem noi, gol.
  • Cascadele Ramnuta Mare Pur si simplu nu l-am dibuit. GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple. La care s-au mai adaugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple.
  • Biserica Reformata Mica - Targu Mures Quick find. Cutiuta e bine ascunsa dar totusi poate fi gasita foarte usor. Am gasit-o exact dupa ce am gasit o alta cutie, aflata la mica distanta de aceasta.
  • Varful Sandru Mare - Muntii Nemirei Mare, dar merita. Sandru Mare cu cei 1640 m este al 2-lea ca inaltime din Muntii Nemira ai Carpatilor orientali, fiind intrecut de Nemira Mare- 1649. Este primul ca punct de belvedere si ca accesari.
  • Piatra Ucigasul Cutie roasa de soareci. Gasirea cutiei nu a reprezentat o dificultate, caci cunosteam locatia. Semnul X l-am vazut dupa ce am dibuit cavitatea datorita usii din bolovani din fata intrarii.
  • Muzeul de apa minerala Tusnad Muzeu Tusnad Sat. La prima trecere de pietoni, venind dinspre Tusnad Bai, pe partea stanga a drumului, sunt amenajate izvorul si muzeul apelor minerale. Parcarea este in spatele muzeului, dar accesul este permis doar daca vii dinspre Sansimion (linie continua).
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget Neglijenta impardonabila. Exista, intr-adevar, o confuzie in descriere. Intre est si sud, din pacate, esentiala.
  • Biserica Neagra Brasov Nu puteam sa ratam cutia. Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Vanatoare in grup.
  • Darlos Darlac. Cutiuta interesanta (3x14.5) intr-un loc si mai interesant.
  • Cascada Lolaia Cascada Lolaia noaptea. Cei mai multi care viziteaza Retezatul sosesc dinspre nord, venind pe valea Nucsoarei, pana la cabana Carnic, aici fiind limita drumului permis pentru autoturisme. Chiar daca s-a intunecat deja, se continua drumul catre cabana Pietrele sau Gentiana, punctele de pornire ale traseelor turistice din partea de nord a Retezatului.
  • Izvorul Maria - Izvoru Muresului Izvorul da, cutia ba. Gasirea locatiei nu ridica nici un fel de probleme, noi am abordat-o de pe drumeagul ce duce pe Varful Gretes. Din pacate, cutia, se pare, ca a disparut.
  • Varful Lacauti Cutie cu geokrety. Varful Lacauti a fost unul din cele doua obiective principale (al doilea Varful Goru) ale unui traseu in circuit de o zi. Cu plecare din valea Bascei Mici (gura paraului Giurgiu), punct accesibil din Comandau, fiind la cca 12 km de acesta.
  • Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth.
  • Fiind in plin sezon de inflorire a bujorului de munte, zona e plina de admiratori. Nu toti iubesc insa muntele, deoarece la locul ascunzisului erau ascunse doua bidoane de plastic.
  • Dealul Melcilor Priveliste frumoasa. Am gasit cutia. Privelistea este, intr-adevar foarte frumoasa.
  • O drumetie pe valea Supanului ne-a adus din nou in preajma cascadei. Veniseram pregatiti sa inlocuim cutia si carnetelul, pe care SorinIov le-a gasit deteriorate.
  • Cascada Duras - Muntii Tarcaului Modificari descriere. Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Palatul Culturii - Targu Mures Expusa, dar totusi ascunsa. Cutie gasita cu ajutorul lui Andrixnet. Mi-a placut ascunzatoarea geocutiei.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Lotrisor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 20 zile!