Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Hipodrom

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel
Hipodrom

Hipodrom Targu Mures

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Hipodrom - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Pod feroviar Mocanita Sovata Campu Cetatii
Pod feroviar
Baile Olteni izvor bufnitei bagoly bai olteni
Baile Olteni
Cabana părăsită, de lângă Lacul lui Busuioc Lacul Busuioc Schitul Dealu Sarii
Cabana părăsită, de lângă Lacul lui Busuioc
Mormantul lui Gazi Ali pasa Babadag Ali-Gazi pasa mormant
Mormantul lui Gazi Ali pasa
Lunca de Sus Lunca de Sus
Lunca de Sus
Oare cine sunt persoanele autorizate? Daia Thalheim
Oare cine sunt persoanele autorizate?

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Hipodrom!

>>> Vizitati Hipodrom si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Sancraiu de Mures, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,35 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Sancraiu de Mures: 5
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Trambulina din Odorhei se afla vizavi de Baile Seiche, pe cealalta parte a drumului principal, pe partea stanga a drumului catra Polonita.
Avenul Licas Am urcat la varf pe marcaj din valea Suhardului, cu trecere pe la refugiul din saua Licas, la varf si apoi la aven. Legendarul aven este considerat de localnici un put fara fund.
Foarte interesant jocul. Found it today. Am gasit cutia din piata Huet.
Parcul dendrologic Gurghiu Timp in care am stat sub un pavilion, am gasit poteca ce duce sus pe deal. Salut, am mentionat faptul ca ai gasit ascunzisul si ai pus un Hot Spicy Geocoin in cutie. Era deja intuneric cand am ajuns acolo.
Lacul fara fund Ocna Sibiului Lacul fara Fund, sau lacul Lemnelor de la Ocna Sibiului s-a format pe locul salinei Francisc Grube, parasita in 1775 datorita infiltratiilor de apa.
Monumentul Skariatin Sighisoara In gradinile din spatele strazii Dumbravei, in spate la pompieri, gasim o interesanta statuie, care prezinta un leu care doarme.
Palatul Brukenthal Avrig In cadrul concediului, in drum spre Moieciu de Sus, impreuna cu prietenii nostri din Satu Mare (Corina si Puiu) ne-am oprit la Palat sa bem o cafea si sa ne racorim cu o socata la umbra pomilor seculari. Am gasit relativ repede cutia, mai ales ca aceasta se vedea de departe.
Biserica catolica Sfanta Ecaterina Ditrau Lacasul de cult, care a fost construit intre anii 1546-1557, figureaza pe lista monumentelor istorice din judetul Harghita cu codul cod LMI HR-II-a-B-12816. Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina (biserica romano-catolica veche sau biserica veche) se afla in centrul localitatii Ditrau.
Terenul de airsoft Ciceu Terenul de airsoft si paintball din Ciceu.
Panorama Bozeni Am sosit in padurea de deasupra satului Bozeni, venind cu bicicleta prin padure, dinspre movilele lui Ali pasa.
Lavanda Leda Murgesti Programe si activitati de timpul liber, pentru familii si copii.
Am reusit sa parcurgem jumatatea drumului dintre Atia si platou cu masina, apoi am continuat pe jos.
Barajul de la Zetea
Pomi cu coroana cubica Sibiu In strada Otelarilor, cartierul Lazaret din Sibiu, coroanele a 40 de pomi vor fi prinse in structuri din bambus pentru a primi forma cubica. Dupa aplicarea noii tehnici sunt necesare 2-3 ani pana cand coroanele arborilor vor lua forma dorita.
Am participat impreuna cu posesorul geocutiei ascunse langa lacul Culpiu la o mica excursie de cautat geocutii.
Lacul Verde Ocna Sibiului Originea lacului este prabusirea a doua saline apropiate, neatestate documentar, ce se exploatau concomitent si care au fost abandonate din cauza infiltratiilor de apa. Lacul Verde, sau lacul Poporului de la Ocna Sibiului.
Biserica reformata Sangeorgiu de Padure Biserica reformata din Sangeorgiu de Padure a fost construita la inceputul secolului al XIV-lea. Apoi renovata intre 1730-1760, cu mici schimbari intre anii 1935-1936.
Are o suprafata de 682 hectare. Tinovul Mare este o arie protejata de interes national, care se afla pe teritoriul comunei Poiana Stampei.
Izvorul Gorunul - Targu Mures Am ajuns la fata locului, dupa-masa la ora 5.
Chiar daca eu am fost cel care a ajuns primul pe varf, nu eu am vazut primul geocutia.
Cetatea Rupea Este o cetate medievala intr-o stare foarte buna comparate cu alte cetati. Gasita de clubul nostru, prima comoara din (speram) un lung sir.
Fosta carciuma Balogh Anna, azi casa de locuit cu structura din lemn, se afla in satul Mihaileni la numarul 315. Casa construita in anul 1889 este listata in registrul monumentelor istorice ale judetului Harghita, HR-II-m-B-12878.
Baltile Uila Din drumul care duce din Batos spre Uila, aproximativ la jumatatea distantei, se desprinde din sosea un drumulet, spre stanga, care duce spre o cladire.
Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca Intr-o plimbare prin parcul sportiv Hategan. O plimbare prin parc in drum spre casa. A fost o zi de toamna cu soare si cu aer curat.
Izvorul de apa minerala Lobogo Vlahita
Pe partea geografica stanga se afla un izvor pretios, indicat si cu o tablita. Planuiam demult gasirea acestui geoobiectiv, si chiar daca trec destul de des prin Izvoru Muresului, doar azi am reusit sa ajung si aici.
Lacul Inului, sau lacul Panzelor de la Ocna Sibiului isi are originea pe locul salinei Josef, exploatata cu doua puturi si abandonata in anul 1770, datorita unor infiltratii puternice de ape prin pereti.
Coloanele de bazalt de la Racos Am gasit cutia in perfecta stare. Era in stare foarte buna. Am gasit geocutia de langa spectaculoasele coloane de bazalt.
Cetatea Tiborc Deoarece nimeni nu a semnalat inca gasirea geocutiei pe site, am sperat sa ajungem la ascunzis primii.
Bulevardul Cetatii - Targu Mures Am gasit cu zozo si malna.
Zona este alcatuita din doua parti - pe partea vestica se afla o prapastie de dimensiuni mari, sub Dealul Ranta. Pe partea din sud-est se afla Rapa Datesului, sau Rapa Dataseni.
Castelul Kornis-Rakoczi-Bethlen din Iernut Localitatea Iernut apare atestata documentar in anul 1257, sub numele de Ranoltu. Gasita.
Grota zmeilor Boiu
Casa Loris Sighisoara Casa de mestesugari Loris se afla pe strada Cositorarilor numarul 3.
Este un sat in partea de nord a judetului Sibiu, in Podisul Tarnavelor, apartine de comuna Biertan. Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text).
Dupa o scurta cautare, am gasit geocutia.
Capela catolica - Nazna Am sosit la Nazna dinspre Sancraiu de Mures, unde am ascuns o geocutie la Pestisorul de Aur.
Fantana mosului Elek se afla in parcul orasenesc din Odorheiu Secuiesc. Este creatia sculptorului Zavaczki Walter.
Atractii inedite - Judetul Mures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Hipodrom
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Hartile traseelor prezentate pe muntesiflori.ro au o mare problema, sunt rotite.
  • Probabil sunt 4 caprioare (datorita taliei). Doar daca ai vazut ca primul individ avea cornite, atunci este vorba despre un tap.
  • Cascada Tamina Canionul si cascada. Am coborat de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. Accesul nu se remarca din drumul forestier.
  • Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos Ascunzis gol. Am ajuns la fata locului dupa inserare. Am urcat pe trepte pana la capela, am facut cateva poze, dupa care am pornit in cautarea geocutiei la lumina frontalei.
  • Vizitez destul de des Ceahlaul, am fost de cateva ori si aici, dar in ultimii ani nu am trecut prin zona Curmaturii Piatra Lata. Deoarece nimeni nu a mai cautat pana acum acest geoascunzis, geocutia a trebuit sa astepte aproape 6 ani pentru prima gasire.
  • Varful Harghita Madaras Harghita Madaras. Am gasit geocutia in stare buna. Sa speram ca nu vor lua pietrele de pe ascunzis pentru construirea unor gramezi sau inscriptii proprii.
  • Manastirea Piatra Scrisa Manastirea Piatra Scrisa. In urma unor lucrari de reabilitare a locului, clopotnita a fost desfiintata. Ceea ce m-a facut sa schimb cutia in alta parte.
  • Carnetelul era semnat, tot astazi, cu cateva ore inaintea mea. Felicitari antegasitorului meu si tuturor celor care iubesc padurea si acest joc.
  • Cascada Bucias Cascada Bucias. De la Onesti se merge pe drum asfaltat catre Casin - Manastirea Casin - Scutaru. De aici se intra pe drum forestier pana la o intersectie care face stanga la o pastravarie iar dreapta catre cascada.
  • Capela catolica - Nazna Pe poarta mica. Am sosit la Nazna dinspre Sancraiu de Mures, unde am ascuns o geocutie la Pestisorul de Aur. Chiar daca o lebada neagra a incercat sa protesteze din rasputeri :-).
  • Concretiuni de Feleac In mijlocul padurii. Am gasit o astazi in mijlocul padurii printre peisaje superbe si bine ascunsa. Mi-am marcat doar trecerea in carnetel.
  • Varful Harghita Madaras Varful Harghita Madaras. Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase.I
  • Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud. Covasna, am descoperit frumusetea salbatica a locului.
  • Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase, care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor. Am pus o geocutie si pe Varful Mare de pe care nu numai dupa parerea mea putem bucura de cea mai detailata priveliste asupra Retezatului.
  • Cheile Tisitei Raspuns. POI este abrevierea de la Point of Interest, adica Punct de Interes. In acest loc nu este inca ascunsa o geocutie, deci poti fi tu acela care ascunde una.
  • Primul animal mergea (sarea la fiecare pas de jos in sus) foarte tantos (mandru). Coarne mari cu siguranta nu avea.
  • Baile Fortyogo Baile Fortyogo. La fel am gasit si eu in jurul ascunzisului, multa mizerie, ceea ce m-a facut sa trec odata pe langa locatie, dar revenind, in cele din urma am descoperit cutia. Locul de amplasare nu mi-a oferit nici o satisfactie, baile fiind in paragina, si parca totul este parasit si neingrijit.
  • Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti Trovantii de la Viisoara - Muntii Berzunti. Pe acoperisul lumii-asa te simti langa crucea de pe dealul Docmana. Dupa amiaza soarele inunda valea.
  • Sunt prima persoana, care am gasit aceasta geo-cutiuta :). Mi-a oferit o seara minunata, este un ascunzis usor accesibil pentru toti si totusi de cautat.
  • Faina catarare.I
  • Am ajuns la cetatea Racu pe un traseu neconventional ce porneste din Siculeni si trece pe la Piatra Tabulata. Am avut astfel posibilitatea sa remarcam peretele sudic (natural) al cetatii.
  • Beneficiind de indicatiile - de ultima ora - ale trekkingklub. Cum ca arborele la radacina caruia ar fi ascunzisul a fost taiat - perfect adevarat.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Hipodrom? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 23 zile!