Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Cloasterf

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel
Cloasterf

Cloasterf

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cloasterf - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Dovada Baltile Nemirei
Dovada
Basorelief Baile Homorod izvor apa minerala Lobogo
Basorelief
Casa calugareasca la Manastirea Cotesti cotesti manastire
Casa calugareasca la Manastirea Cotesti
Izvorul Pierre Curie izvor Pierre Curie
Izvorul Pierre Curie
Calcarele de la Cisnadioara 4 Cisnadioara calcar
Calcarele de la Cisnadioara 4
101 Harghita Madaras
101

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cloasterf!

Vizitati Cloasterf si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Cloasterf, cea mai apropiata localitate, care se afla la 0,18 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Era o excursie foarte interesanta noaptea.
Nou Neudorf Am gasit cutiuta.
Lac Tocile
Am gasit cutiuta in copac.
Vurpar Am gasit triunghiul si cutiuta. Este resedinta comunei Vurpar.
Fagul uimitor Dealul Poienii Intre Iacobeni si Catrusa, la est de Piscul Mare, se afla Dealul Poienii. Aici izvoreste paraul Poiana, care curge in Catrusa.
Baile Cibre Frumoasa Fotografia cu pricina arata ascunzisul vechi, cu toate ca in imagine se vede si ascunzisul nou. Fotografia de la Baile Cibre care arata ascunzisul nu mai corespunde intru-totul cu realitatea.
Varful La Om Muntii Piatra Craiului Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Si in timpul pregatirilor de plecare, ma opresc si aici. Prima geocutie ascunsa in acest loc nu a supravietuit.
Hosman (in germana Holzmengen, in maghiara Holcmány), este o localitate din judetul Sibiu. Apartine de comuna Nocrich.
Satul mai are insa un locas religios, capela pe care o prezentam in continuare. Am gasit geocutia putin dizlocata din locul ei, pe partea cealalta a gardului.
S-au format prin erodarea eoliana diferentiata a diferitelor straturi geologice in care sunt sculptate. Un loc cu o frumoasa priveliste, care te lasa cu dorinta sa mai mergi pe acolo.
Parcul de aventura Balu Harghita Bai E o buna alternativa la Parc Aventura din Brasov unde e mult mai aglomerat. Am pus in geocutie un GeoKret, Mareszka 4. Am gasit cutia.
Cheia Pisicii Piatra Craiului La aproximativ 2 km de la intrarea in Cheile Zarnestilor dinspre Zarnesti, ajungem la intersectia cu valea Vladusca, respectiv la intrarea in cheile inguste ale acesteia, Cheia Pisicii.
Conacul Cserei Racu Conacul Cserei se afla in satul Racu, la numarul 141. Conacul si poarta de piatra de la intrare sunt declarate monument istoric, conform registrului monumentelor istorice din judetul Harghita, HR-II-m-B-12937.
Biserica lutherana Tigmandru
De la bai spre vest, la doar 200 m distanta, pe partea geografica dreapta a paraului Sarat, se afla Dealul Dungo. Acest deal este cea mai mare depunere, gen vulcan noroios, din Transilvania.
Saua Paltinului
Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina.
Varful Laitel Izvor Poiana Iod Muntii Gurghiu
Izvorul Piricske Muntii Harghita Acest drum m-a intrigat de multa vreme.
La intoarcere am coborat pe partia de schi din Izvor Muresului. Poate nu am ales momentul cel mai potrivit.
Biserica evanghelica Cisnadioara Ea a fost ridicata pe locul unei foste biserici in stil gotic datata in anul 1428, din care s-a pastrat doar turnul din partea vest. Biserica Evanghelica din Cisnadioara, situata in centrul satului, a fost construita in stil baroc si a fost finalizata in 1764.
Izvorul de apa minerala Ilona (Elena in limba romana) este un izvor inca accesibil, din partea de sudvest a statiunii Baile Homorod. Apa minerala este captata intr-un inel, iar izvorul este acoperit intr-un mod rudimentar.
Casa Fronius Sighisoara Casa Fronius, aflata pe strada Scolii numarul 13, a fost o locuinta de mestesugari, construita in secolul XVI-lea.
Am sosit la fata locului, dinspre Dambul Pietros, cu masina.
Biserica romano-catolica Estelnic In drum spre casa, mi-a ramas timp sa mai caut geocutiile ascunse la bisericile catolice din Estelnic si Poian.
Izvorul de Sus Baile Homorod Pe o faneata care se afla printre case, intre strada pietruita si paraul Bailor. Izvorul de Sus se afla in capatul de est a localitatii Baile Homorod.
Piatra Colibei Inca era zapada. Am scos azi din geocutie TB Eskimo's Friend The Birdie.
Am gasit si aceasta geocutie.
Se vorbeste despre existenta unui castel la Sanzieni ca fiind datat din epoca feudala timpurie, mai precis, din prima jumatate a secolul XV.
Fortareata Saciova
Cavitatile de langa Satu Mare Am gasit geocutia ascunsa langa cavitatea Kolik, satul Satu Mare.
Am gasit-o.
Lacul de la Gara Sfantu Gheorghe
Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16.
Ajungand la fata locului, am constatat, ca de fapt izvorul este o captare de apa.
Clopotnita I Gheorgheni
Pana la inceputul anilor 1700 a apartinut de Cioboteni, iar din punct de vedere bisericesc pana de curand de parohia Sfantul Pavel. Soimeni se afla la est de Pauleni si Cioboteni, localitate tipic subalpina de la poalele muntilor Ciucului.
Clopotnita din Lazarea se afla la intersectia strazilor Clopotnita (Csengettyu) si drumul national DN12.
Vallato Harghita-Bai Pentru ziua de azi nu ne-am propus nimic deosebit.
Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale. Odata ajuns in sat, am inceput sa caut geocutia in clopotnita de la prima biserica.
Poiana cu castani Viile Dealul Mic Targu Mures Poiana cu castani - Viile Dealul Mic, Targu Mures.
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cloasterf
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului Lacul Filigeni - Obcina Laposului. Pentru ca stiam zona, nu am dat atentie descrierii accesului la ascunzis. Am urmat GPS, care nu stie de mila.
  • Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Cetatea antica Dinogetia - Garvan Cetatea buruienilor si ierburilor aromatice. De pe drumul asfaltat se poate ajunge pana la poarta sitului arheologic cu masina, pe un drum de pamant, posibil inundat cu ocazia ploilor. Intrarea in perimetrul cetatii se afla la aproximativ 50 m de locul unde gasim panoul informativ.
  • Capela Sfanta Ana Ascunzis penibil. Un foarte simpatic si ingenios ascunzis, din pacate compromis de faptul ca spatiul din jurul sau este destul de intens utilizat ca toaleta. Am reusit sa fotografiez toate paginile jurnalului, sub asediul tantarilor, dar cardul este, deocamdata, pe jumatate inaccesibil, exact partitia cu fotografiile respective.
  • Baia Calugarilor Multumesc. Foarte frumos locul.
  • Spinarea dinozaurului - Pietrele Mariei Indicatii prea vagi. Desi am facut toate delusoarele Pietrelor Mariei si am vazut si creasta dinozaurului, indicatiile prea generale si pietrele din imagini prea multe si asemanatoare nu mi-au dezvaluit geoascunzisul. Mai astept indicii.
  • Podul lui Stefan cel Mare Ref cutie Podul lui Stefan cel Mare. In primul rand atentie sa nu treceti peste pod si sa nu realizati. Eu asa am patit.
  • Turnul cu pantofi Turnul cu pantofi. Am gasit usor aceasta geocutie.
  • Santul cetatii - Moacsa Toponimia Santul cetatii. Din informatiile mele, este vorba de o fortificatie pagana veche. Coordonatele sunt ale geocutiei, care se afla la 10-15 m nord-vest de santurile adanci de 4-5 m.
  • Cetatea Balvanyos - Baile Balvanyos O cutie plina. O geocutie plina cu lucruri interesante (mai putin tigarile). In - bricheta, Out - bricheta.
  • Sub podul CFR - Baile Tusnad In drum spre tabara. Pentru cina (cu gratar si mititei, adica ca de obicei la dugheana preferata) si concert, un mic ocol, pe langa gara, doar era in drum. Deja era intuneric.
  • Am ajuns la fata locului in jurul amiezii. Izvorul era inconjurat de localnicii, care carau apa, unii pentru baut, alti pentru gradina.
  • M-am oprit sa vad starea actuala a amenajarilor de pe Dealul Melcului. Nu am mai fost demult aici, intretimp au reconstruit baile sarate Unicum.
  • Dar greu de inchipuit, pentru cei care au frica de inaltime. Am vizitat cu cineva drag mie, pentru care sunt profund recunoscatoare si doresc sa-mi exprim multumirea si prin aceste randuri.
  • De atitea ori am trecut in fata ostasului sus amintit spre Covasna. Am gasit si geocutia de mai multe ori, asa ca era si timpul sa anunt si pe acest site.
  • Capela Sfantul Anton de la Madaras In drum spre sarmale. In drum spre festivalul sarmalelor umplute de la Lazarea. Am facut un mic ocol la binecunoscuta capela Sfantul Anton, pentru a gasi geocutia ascunsa aici.
  • Coloanele de bazalt de la Racos Virusul jocului. Felcitari. Inseamna ca am reusit sa-ti transmit virusul jocului.
  • Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures Inainte de concert. Au trecut aproape 3 ani de cand am prezentat aceasta locatie ca punct de interes. In acest timp am trecut de mai multe ori pe aici, cautand un ascunzis bun pentru o geocutie.
  • Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti.Bun amplasament, uite ce panorama frumoasa aveti spre Piatra Secuiului.
  • Drumul forestier de pe valea Dofteanei a fost reconditionat recent. Ceea ce poate sa fie o cauza a posibilei disparitii a ciotului, daca acesta era langa drum, asa cum ne-a aratat GPS-ul.
  • Baile Dugas 2 - Danesti Geodomeniul furnicilor. Cand am ajuns la fata locului, prima data m-am plimbat putin in jurul bailor. Am gustat din apa care curge din izvorul aflat in apropierea intrarii bailor.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cloasterf? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 20 zile!