Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Portalul ascuns

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel
Portalul ascuns

Portalul ascuns..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Portalul ascuns - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Cheile Tisitei 3 Cheile Tisitei
Cheile Tisitei 3
Cascada - 2 Paraul Roua concretiuni
Cascada - 2
Topoare Lazarea castel Lazar
Topoare
Poarta curtii Recea biserica lemn
Poarta curtii
Mina Filigeni Lacul Filigeni mina Obcina Laposului
Mina Filigeni
Scarita-Belioara 2 Scarita Belioara
Scarita-Belioara 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Portalul ascuns!

Vizitati Portalul ascuns si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Tatu, cea mai apropiata localitate, care se afla la 3,37 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cascada Moceris Refugiul Stanuleti Lapusnicul Mare Lacul Ciomful Mare Muntii Retezat Masa tacerii
Ansamblul de mori din Mehadica Ansamblul de mori din valea paraului Mehadica cuprinde Moara Orzasca, Moara Aurasca, Moara de la Piatra Surului, Moara Vegeasca, Moara Gherghineasa, Moara de la Stiubei, Moara Gaiceasca, Moara Chiceasca, Moara Mica, Moara din Salciile Late, Moara din Zacatoare, Moara din Anin, Moara Giurceasca.
Castrul roman de la Bumbesti-Jiu
Cleantul Gainii Muntele Mic Am gasit geocutia de pe Muntele Mic.
Lacul Stirbu Muntii Retezat Lacul Slaveiu Muntii Retezat Pietrele Scorilo Lacul Peleaga Muntii Retezat Varful Oslea Romaneasca Muntii Godeanu
Pasul Groapa Seaca Oare cum o fi drumul mai departe spre Petrosani? Pasul Groapa Seaca se afla la limita intre judetele Hunedoara si Valcea, altitudinea fiind de cca 1615 m. La intoarecerea de pe Transalpina am facut un mic ocol.
Cheile Taia Petrila
Taul fara fund Pesteana Rezervatia botanica Taul fara fund - Pesteana.
Pestera Popovat Cascada Roset Cornetul Baltii Pestera Albastra Pietroasa Lacul Pasari
Cotul cu Aluni Tismana Cotul cu Aluni - Tismana.
Lac Jiet Lacul Zanoguta Muntii Retezat
Stanca Babacaia Coronini Stanca Babacaia - denumiri alternative Babacai, Baba Gaia, Baba Geea) - este un pinten de stanca din Dunare, langa localitatea Coronini, care se inalta cu 7 m deasupra nivelului apei. Inaintea construirii Portilor de Fier avea 14-15 m.
Pestera cu tezaurul Serbiei Isverna Pestera cu tezaurul Serbiei, Isverna.
Varful Valea Marii Muntii Retezat Cascada Moara Dracilor
Sfinxul Banatean Sfinxul Banatean, sau Sfinxul de la Toplet.
Pestera Ponicova Dubova Pestera Ponicova (Cuina Turcului, Pestera de la Curba Periculoasa) - Dubova. Se afla in Muntii Almajului, in masivul Ciucaru Mare, in partea de vest a adapostului natural de la Cuina Turcului, intre Moara Dracului si Proluca Turcului.
Pestera lui Ion Barzoni
Varful Biliana Muntii Cernei Este vorba despre un varf putin proeminent prin altitudinea sa (1361 m) si in comparatie cu cea a varfului din preajma (aproape 1500 m), dar mai ales cu forma si constitutia (calcaroasa) a acestuia (Zascolul Arjanei).
Saua Valea Marii Muntii Retezat
Complexul megalitic Muntele Mic Pe una dintre stanci se afla o scriere rupestra, petroglife ce nu au putut fi interpretate pana in acest moment. Complexul megalitic de langa complexul turistic Muntele Mic din Muntii Tarcu se afla in locul unde izvoreste paraul Valsan.
Podul de la Megiureca Saua Peleaga Muntii Retezat
Turnul medieval Ruieni Am gasit geocutia amplasata la acest foarte interesant turn de observatie.
Varful Tucila Muntii Godeanu
Valori naturale - Judetul Mehedinti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Portalul ascuns
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Mehedinti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Misentea La Misentea, prin poarta laterala. Am gasit poarta (principala) inchisa, dar facand turul incintei am descoperit poarta laterala (vezi foto) deschisa, asa ca am putut vizita, atat curtea, cat mai ales frumosul interior. Din pacate, cu tot efortul depus (citeste atentia), n-am depistat geocutia.
  • Fanatele Clujului O plimbare. Un ascunzis interesant.
  • Am gasit aceasta geocutie. Felicitari pentru ascunzis.
  • Lacul Avrig Am ajuns aici. Am fost la acest POI.
  • Am cautat in zadar cutia in toate micile si marile cavitati de pe peretele din stanga cascadei. Acest esec nu a micsorat decat foarte putin satisfactia atingerii acestui interesant obiectiv, el implinind un frumos traseu pe care il parcursesem pana atunci (Piatra Tabulata, Cetatea Racu, Varful Madaras, Mlastina Seche).
  • Am pornit in cautarea acestei geocutii cu o echipa formata din persoane apartinand la trei generatii. Prima data vroiam sa cautam geocutia de la Universitatea de Medicina si Farmacie, dar gradinaresele, care erau tocmai intr-o pauza de tigara, erau asezate chiar langa ascunzis.
  • Concretiuni de Feleac In mijlocul padurii. Am gasit o astazi in mijlocul padurii printre peisaje superbe si bine ascunsa. Mi-am marcat doar trecerea in carnetel.
  • Am ajuns la fata locului intr-un moment destul de nepotrivit. Biserica era inchisa, asa ca nu am reusit sa vizitez si interiorul.
  • Am ales cel mai scurt drum pentru a ajunge la geoobiectiv. Imediat dupa cascada Zugo, un drum de caruta urca pe Nascalat, iar serpentinele ne duc pana la stana de langa Stanca cu turnulet.
  • Capela Sfanta Ana Ascunzis penibil. Un foarte simpatic si ingenios ascunzis, din pacate compromis de faptul ca spatiul din jurul sau este destul de intens utilizat ca toaleta. Am reusit sa fotografiez toate paginile jurnalului, sub asediul tantarilor, dar cardul este, deocamdata, pe jumatate inaccesibil, exact partitia cu fotografiile respective.
  • Cetatea Miko Miercurea Ciuc Cetatea Miko Miercurea Ciuc. Nu am gasit geocutia, dar am facut cateva poze frumoase.
  • Ochiul Huitoarei Pe fruntea Huitoarei. Un GPS bun te conduce cu exactitate la ascunzis. Dar, din copacul ce apare in imaginea acestuia a mai ramas doar o cioata.
  • Daca pana acum nu stiam ce este o firida naturala din stanca, am aflat acum. Multumim pentru lectia de geologie.
  • Cetatea Ciuchian din Lutoasa Cautand ruinele cetatii Ciuchian. M-am bucurat foarte mult, cand am aflat despre acest ascunzis. Deoarece am mai cautat aceste ruine, dar nu le-am gasit.
  • Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz Pasul Oituz. Am gasit aceasta cutie pe 5.09.
  • Baile Cibre - Frumoasa Din nou aici, dar noul ascunzis este gol!. Lamuriti, in urma lecturii precizarilor facute de Trekkingklub, unde se afla ascunzisul. Am cercetat cu mult sarg locul cu pricina.
  • Intr-un loc minunat am gasit geocutia.
  • Found it in a short trip on New Year's Day.
  • Zona vechiului ascunzis a devenit imposibil de explorat, datorita vegetatiei arbustive ce s-a tot dezvoltat. Asa ca am tinut cont de sugestia de a amenaja un nou ascunzis.
  • Da da, am vrut sa vedem un loc de aterizare circulara intr-un loc neumblat de mine. Asteptam niste extraterastri, cum era in filmul francez cu Louis de Funes.
  • Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text). Multumesc.
  • Varful Papusa Ceata pe varf. Din ceata de pe Papusa a crescut varful Peleaga.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Portalul ascuns? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 20 zile!