Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Morarenilor

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2986 atractii turistice, 13086 poze si 1430 comentarii)
 

Pixel

Lacul Morarenilor..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Morarenilor - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

In asteptarea... vremurilor mai bune. plan inclinat Covasna
In asteptarea... vremurilor mai bune.
3494 Pestisorul Aur Sancraiu Mures
3494
Turnul de vest turn redute Racosul de Sus padurea Rika
Turnul de vest
  casa turisti
Lacul Cuejdel lac cuejdel
Lacul Cuejdel
Fortificatie 2 Calnic Kelling cetate
Fortificatie 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Morarenilor!

>>> Vizitati Lacul Morarenilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Mara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 4,7 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Pasul Cavnic

GR0118
Am gasit geocutia. Prima mea geocutie gasita in Romania.
Cascadele vaii Valcele Firiza Baia Mare la 20,1 km
Cascadele vaii Valcele, se afla in captaul strazii Valenilor, in cartierul Firiza din Baia Mare. Este o destinatie pitoreasca, accesibila pe un drum asfaltat, dar ingust.
Cascada Ciuroi Muntii Gutai la 22,5 km
Are o cadere de aproximativ 20 m, peste abruptul vertical de andezit al Pietrei Cioroiului. Cascada Ciuroi este situata in bazinul Vaii Sarasau, pe paraul Ciuroi.
Biserica Sfantii Arhangheli Mihail si Gavril Sarasau la 26,5 km
Biserica ortodoxa (fosta greco-catolica) este monument istoric, are codul MM-II-m-A-04624. Biserica cu hramul Sfantii Arhangheli Mihail si Gavril din Sarasau a fost construita probabil in secolul 16.
Cimitirul Vesel Sapanta la 30,7 km
Cimitirul Vesel de la Sapanta. Cimitir cu epitafuri pictate de mana.
Rozeta de piatra Ilba la 38,3 km
Monument al naturii, este o arie protejata, rezervatie naturala de tip geologic, paleontologic si peisagistic. Rozeta de piatra este denumirea data unei formatiuni de coloane andezitice, care se gasesc in cariera Ilba.
Canionul cu trei vai Rus la 52,1 km
Canionul cu trei vai se afla la nord de Rus, catre Buzas, in aval, pe flancul stang al raului Somes. Are abriuri supraetajate, sub care iarna se formeaza cascade de gheata.
Podul graniceresc Cosbuc la 56,1 km
In satul Cosbuc se afla un pod acoperit din lemn, Podul graniceresc, construit peste raul Salauta. Dateaza din secolul 20, si a fost construit dupa modelul celui din secolul 18.
Plop negru Ciocmani la 60,2 km
Plopul negru de langa Ciocmani, cu circumferinta de 10,7 m, se afla langa raul Somes. Se pare ca este cel mai gros plop in viata din Romania, respectiv al doilea arbore dupa grosime din tara, posibil si record international.

Lacul Morarenilor in limba maghiara - magyarul: Bréb tava

Valori naturale - Judetul Maramures
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Morarenilor
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Maramures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Capela Sfantul Anton de la Madaras In drum spre sarmale. In drum spre festivalul sarmalelor umplute de la Lazarea. Am facut un mic ocol la binecunoscuta capela Sfantul Anton, pentru a gasi geocutia ascunsa aici.
  • Izvorul Piricske - Muntii Harghita Izvorul Piricske. Acest drum m-a intrigat de multa vreme. Acum i-am acordat mai mult timp si asa am descoperit si izvorul, si hotelul si partia de schi.
  • Trophaeum Traiani - Adamclisi Monument restaurat. Am descoperit un monument restaurat intre 2011-2013, cu dotari si facilitati europene. Bineinteles ca am vizitat si muzeul si cetatea.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Morarenilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 8 luni si 4 zile!