Localitatea Miclosanii Mari (judetul Dambovita) Resedinta: Malu cu Flori.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Miclosanii Mari, judetul Dambovita

Curtea Domneasca Curtea Domneasca Targoviste la 31,19 km
Complexul aulic a fost edificat intre secolele XIV-XVII si a reprezentat locul de unde domnii care au rezidat aici au condus Tara Romaneasca, centrul de concepere a luptei pentru neatarnare si focar de cultura si civilizatie. Gaina moarta din parc - Dupa ce am vizitat Curtea Domneasca (am platit 6 RON pentru intrare), am ocolit zidurile si am vizitat si parcul.
Pestera Stanciului Muntii Piatra Craiului la 38,43 km
Acces din orasul Zarnesti - Cabana Plaiul Foii, apoi traseul montan Cabana Plaiul Foii - Poiana Tamasel triunghi rosu, apoi punct galben pana la Cabana Garofita Pietrei Craiului. Am gasit cu usurinta comoara - Neavand la dispozitie un gps, doar am sunat acasa pe cineva sa ma ghideze cu info de pe net. Comoara din Pestera Stanciului - Coordonatele gps nu te mai ajuta la cautarea acestei geocutii.
Varful Omu Varful Omu Muntii Bucegi la 36,11 km
Varful Omu, Munti Bucegi. Cel mai vizitat 2500 - Desi cu a inaltimi apropiate, Vanatoarea lui Buteanu pierde in clasament prin inchiderea Transfagarasanului pentru 8 luni in zona de varf.
Padurea Trivale Padurea Trivale la 45,06 km
Padurea Trivale, Pitesti. Am gasit comoara ieri duminica - Destul de bogata si bine ascunsa. Am gasit comoara - Nu am luat nimic.
Casa lui Paul Everac Podu Dambovitei la 27,29 km
Casa lui Paul Everac, Podu Dambovitei
Baile sarate Soimul Baile sarate Soimul Telega la 44,61 km
Complexul Soimul a fost amenajat din lacurile cu apa sarata care pot fi utilizate in balneoterapie, care s-au format in cavitatile unor foste saline.
Stanca Franz Josef Stanca Franz Josef la 32,6 km
Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala. Guten tag, Franz Josef! - Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
Izvorul Capitanului Orlowski Izvorul Capitanului Orlowski Muntii Piatra Craiului la 42,88 km
Izvorul Capitanului Orlowski se afla in Padina lui Calinet, sub peretele Malul Galben.
Lacul Satic Lacul Satic la 31,91 km
Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.
Poteca de sub Coltii lui Barbes Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi la 29,17 km
Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu.
Refugiul Spirla Refugiul Spirla Muntii Piatra Craiului la 41,16 km
Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind.
Crucea Eroilor Muntii Bucegi la 35,17 km
Crucea Eroilor de pe muntele Caraiman.
Piramida din cartierul Prundu Pitesti la 43,75 km
Piramida de metal si sticla, din cartierul Prundu - Pitesti, este o copie fidela a Marii Piramide a lui Keops, construita la scara 1:10.
Vama Verde Vama Verde Telega la 44,38 km
Lacul cu o mare salinitate, numit neoficial Vama Verde, se afla in spatele vechiului complex turistic Baile Sarate Telega, peste deal.
Varful Baiutu Varful Baiutu Muntii Baiului la 40,67 km
Baiutu (1817 m), aflat pe culmea principala a Muntilor Baiului este un important nod orografic.
Baiul Mare Baiul Mare Muntii Baiului la 39,39 km
Baiul Mare, cu cei 1895 m ai sai, este cel mai inalt varf al Muntilor Baiului.
Inchisoarea Doftana Inchisoarea Doftana Telega la 42,71 km
Penitenciarul Doftana este o inchisoare celebra, aflata in satul Doftana, comuna Telega.
Trambulinele din Valea Carbunari Rasnov la 49,37 km
Trambulinele din Valea Carbunari, Rasnov
Hornul Nisipos Hornul Nisipos Muntii Piatra Craiului la 42,94 km
De la baza peretelui Malul Galben, sosind din valea paraului Calinet, putem alege mai multe variante pentru a ne continua drumul, una este prin Hornul Nisipos.
Cheia Cheii la 26,25 km
Cheile vaii Cheita se infatiseaza ca o anexa a Cheilor Mari, prezenta acestora fiind legata de paraul Cheita, afluent pe stanga a Dambovitei.
Refugiul Saua Grind Refugiul Saua Grind Muntii Piatra Craiului la 40,39 km
Saua Grind se afla la doar 350 m distanta de cel mai inalt varf al Pietrei Craiului, Piscul Baciului.
[ Sus ↑ ]
Cheile Brateiului - Muntii Bucegi
Cheile Brateiului - Muntii Bucegi la 19,75 km
Muntele Varful cu Dor - Cascadele Vanturisului - Muntii Bucegi
Muntele Varful cu Dor - Cascadele Vanturisului - Muntii Bucegi la 27,48 km
Love Lock Poiana Brasov la 54,2 km. Love Lock din Poiana Brasov se afla pe strada Poiana Soarelui, la numarul 229.
Poarta Doamnei Poarta Doamnei Poiana Brasov la 52,69 km. Poarta Doamnei, Muntii Postavarul Am gãsit cutia - Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
La Lanturi La Lanturi Muntii Ciucas la 68,71 km. La Lanturi - Culmea Zaganu. Ascunzis cu lat La Lanturi - Titlul comentariului aduce un indiciu suplimentar pentru gasirea geocutiei asa ca nu-l mai comentam. De vreme rea - Poate multi ar zice ca e un moft.
Cimitirul animalelor Eden Codlea la 61,07 km. Cimitirul animalelor Eden este situat la intrarea in localitatea Codlea, si ofera servicii de inhumare din 1 noiembrie 2022.
Caderile de apa ale Paraului Dracului Caderile de apa ale Paraului Dracului la 57,11 km. Paraul Dracului este un mic afluent din stanga al paraului Cheu (Oaban), paraias care are patru caderi de apa (3 mai mari).
Muntele de sare Slanic la 55,67 km. Monument al naturii, rezervatia naturala de tip geologic Muntele de sare Slanic Prahova.
Barajul Vidraru Lacul de acumulare Vidraru a fost creat de barajul Vidraru pe raul Arges, in 1966, pentru productia de energie electrica.
DinoParc DinoParc Rasnov la 51,45 km. La Rasnov se afla cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei. Cutia pazita de dinozauri - Am vizitat DinoParcul in iarna impreuna cu fiul meu, Rares, mare iubitor de dinozauri, el fiind si cel care a savurat cel mai mult experienta.
Poiana suspendata Poiana suspendata Paraul Sterp la 68,89 km. Poiana suspendata de pe valea paraului Sterp.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.