Localitatea Tiganestii de Beius (judetul Bihor) Resedinta: Draganesti. Denumire maghiara: Cigányosd. Alta denumire: Cigányfalva.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Tiganestii de Beius, judetul Bihor

Buteasa Buteasa Cutia de pe Buteasa - Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita.
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Calcarele cu hipuriti Valea Crisului la 36,77 km
Calcarele cu hipuriti de pe Valea Crisului
Poiana cu narcise de la Rovina.
Pestera Casa Zmeului Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aproximativ 300 m nord de tunelul feroviar. In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Pestera Coiba Mare Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. Pentru a ajunge la ea, urmam soseaua forestiera de pe Valea Garda Seaca cale de 12 km, de la comuna Garda de Sus, pana la catunul Casa de Piatra.
Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara. Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m.
Biserica de sub lac, Belis-Fantanele
[ Sus ↑ ]
Pestera Ursilor - Chiscau
Pestera Ursilor - Chiscau
Chiscau - Pestera Ursilor
Chiscau - Pestera Ursilor
Colonia de pasari de la Padurea Radvani este o arie protejata de interes national, rezervatie naturala, tip zoologic, situata in vestul judetului Bihor, pe teritoriul comunei Cefa.
Podul pietonal Garasos hid Podul pietonal peste Cris, Oradea, este un pod pentru pietoni, care leaga malurile raului Crisul Repede chiar in inima orasului Dupa o cautare mai indelungata - Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata. Nostalgie - Intr-o plimbare nostalgica la Oradea, am gasit geocutia.
Taul Tarinii Taul Tarinii sau Iazu Tarinei - Rosia Montana
Parcul Natural Cefa a fost infiintat in anul 2006.
Crucea Granicerului, 1944 - Agarbiciu
Piatra Despicata Piatra Despicata, Rosia Montana.
In anul 2018 pe strada Vasile Alecsandri din Oradea au fost plantati 12 arbori Carpinus Betulus cu coroana cubica, prinse in structuri metalice.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.