Localitatea Musatesti (judetul Arges) Resedinta: Musatesti.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Musatesti, judetul Arges

Acul din Valea Urzicii Acul din Valea Urzicii Piatra Craiului la 44,12 km
Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului.
Casa lui Paul Everac Podu Dambovitei la 37,87 km
Casa lui Paul Everac, Podu Dambovitei
Barajul Vidraru Lacul de acumulare Vidraru a fost creat de barajul Vidraru pe raul Arges, in 1966, pentru productia de energie electrica.
Prima alee terapeutica din Oltenia se afla in comuna Nicolae Balcescu, la poalele dealului Mangureni.
Piramida din cartierul Prundu Pitesti la 44,76 km
Piramida de metal si sticla, din cartierul Prundu - Pitesti, este o copie fidela a Marii Piramide a lui Keops, construita la scara 1:10.
Braul Rosu Braul Rosu Muntii Piatra Craiului la 45,09 km
Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie.
Piramidele din valea Stancioiului Piramidele din valea Stancioiului la 31,58 km
Piramidele de pamant din valea Stancioiului reprezinta o rezervatie geologica spectaculoasa, situata in apropierea orasului Ramnicu Valcea, pe valea paraului Stancioi.
Orasul lalelelor Pitesti la 42,09 km
Simfonia Lalelelor - expozitia anuala de flori din Pitesti, supranumit Orasul lalelelor sau Olanda Romaniei, este traditie de primavara a orasului.
Lacul Satic Lacul Satic la 38,61 km
Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.
Padurea Trivale Padurea Trivale la 42,16 km
Padurea Trivale, Pitesti. Am gasit comoara ieri duminica - Destul de bogata si bine ascunsa. Am gasit comoara - Nu am luat nimic.
Varful La Om Varful La Om Muntii Piatra Craiului la 47,17 km
Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Canionul Oratii Canionul Oratii la 39,86 km
Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos.
Refugiul Spirla Refugiul Spirla Muntii Piatra Craiului la 46,66 km
Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind.
Belvedere Cascada Balea La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14 Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14 Muntii Piatra Craiului la 45,33 km
Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis.
Hornul Nisipos Hornul Nisipos Muntii Piatra Craiului la 49,13 km
De la baza peretelui Malul Galben, sosind din valea paraului Calinet, putem alege mai multe variante pentru a ne continua drumul, una este prin Hornul Nisipos.
[ Sus ↑ ]
Canionul Valea lui Stan
Canionul Valea lui Stan la 19,19 km
Circuit Cozia
Circuit Cozia la 36,01 km
Culmile muntoase care se ridica pe stanga Oltului, in dreptul statiunii balneoclimaterice Calimanesti, sunt cunoscute sub numele de Masivul Cozia. Asociere de culmi aproape radiare ce se desprind din varful Cozia si separate de vai adanci, aproape complet impadurite, pastreaza, datorita izolarii lor de muntii si de dealurile inconjuratoare, aspectul unui masiv unitar.
Turnul Spart Boita Turnul Spart Boita la 56,69 km. Turnul Spart, cum il numesc boicenii, ale carui ziduri se mai vad si astazi la 5 km sud de Boita, la varsarea raului Meghis in Olt, este a patra fortificatie medievala din complexul de aparare a Turnului Rosu. Am gasit cutia - Am gasit cutia. Turnul Spart Boita - Am gasit cutia in Turnul spart de la Boita.
Pestera Fundata la 68,31 km. Pestera din Valea Fundata este sapata in calcare jurasice, la 3,5 km distanta de Rasnov si la altitudine de 790 m.
Radacini de stanca Radacini de stanca Sinaia la 61,61 km. La Sinaia, vizavi de magazinul Penny, pe cealalta parte a drumului national DN1, putem observa un perete interesant de stanca.
Saua Crapaturii Saua Crapaturii Piatra Craiului la 51,77 km. In Saua Crapaturii se afla intersectia a patru trasee turistice, respectiv dinspre Turnul Pietrei Craiului, Valea Crapaturii, Piatra Mica, si cabana Curmatura.
Panorama spre castel Panorama spre castel Bran la 55,59 km. Panorama spre castelul Bran
Bisericuta Paganilor Bisericuta Paganilor Rasnov la 67,61 km. Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.
Izvoarele cu sulf se afla la est de Sinaia, in Muntii Baiului.
Schitul Patrunsa Schitul Patrunsa la 53,02 km. Schitul este una dintre multele ctitorii, aceasta din anul 1740, ale episcopului Climent al Ramnicului.
Izvorul La Botorog Izvorul La Botorog Piatra Craiului la 52,47 km. Izvorul Fantana lui Botorog este un important punct de reper din aceasta zona a masivului Pietrei Craiului.
Crucea Eroilor Muntii Bucegi la 59,84 km. Crucea Eroilor de pe muntele Caraiman.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.