Localitatea Rosesti (judetul Alba) Resedinta: Albac. Denumire maghiara: Rosest.
Autentificare/Inregistrare --> Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Rosesti, judetul Alba

Crucea Granicerului Agarbiciu
Crucea Granicerului, 1944 - Agarbiciu
Pestera de la Poarta Zmeilor Pestera de la Poarta Zmeilor
Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Pestera Huda lui Papara Pestera Huda lui Papara
Pestera Huda lui Papara - Cutia nu este foarte usor de gasit deoarece sunt destul de multe locuri care se potrivesc descrierii. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Varful Bohodei Varful Bohodei
Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Canyonul minune Canyonul Meduza
Canyonul minune - Canionul Meduza
Pietrele Caprei Cheile Fenesului
Cheile Fenesului, cunoscuta dupa numele raului care o strabate, este numita impropriu Cheile Caprei, dupa numele celor doua turnuri de stanca de la intrarea in chei dinspre Fenes.
Cetatea Coltesti Cetatea Coltesti
O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Gasit din intamplare - Am gasit-o din intamplare (instinct). La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti.
Sfinxul Carnic Rosia Montana
Sfinxul Carnic, Rosia Montana
Pestera Coiba Mare Pestera Coiba Mare
Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara.
Cetatea Varjuvar Cetatea Varjuvar
O zi splendida - Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar. Varju cum? - Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani.
Mina de campie Muntii Trascau
Pornind de la Rimetea spre nord, gasim urmele unor furnale si mine de fier parasite in mai multe locuri.
Piatra Despicata Piatra Despicata
Piatra Despicata, Rosia Montana.
Taul Mare Taul Mare Rosia Montana
Rosia Montana - Taul Mare
[ Sus ↑ ]
Pestera Cainilor Bacaia. Pestera Cainilor se afla la nord de Bacaia, o localitate aflata aproape de iesirea din Cheile Cibului.
Pestera Casa Zmeului Pestera Casa Zmeului Vadu Crisului. Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aproximativ 300 m nord de tunelul feroviar.
Statuia Sfantului Donath Parcul Etnografic Romulus Vuia. Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.
Calcarele de la Ampoita Calcarele de la Ampoita. Am gasit-o in stare buna - Jurnalul avea o singura pagina scrisa si continea injuraturi la adresa geocacherilor. Acces restrictionat - Incercam protejarea geocutiilor prin restrictionarea accesului la informatii sensibile, in functie si de performanta si seriozitate.
Baile Someseni Baile Someseni. Efectele terapeutice ale namolului din Someseni au fost identificate de cercetatori inca din anii 1880.
Case din piatra Ceru-Bacainti. Comuna Ceru Bacainti, din judeþul Alba, este singura localitate din tarã unde se mai gãsesc locuinte construite integral din piatra, de la fundatie pana la acoperis.
Baile Turda. Baile Turda, Lacul Roman.
Crucea Sindului Crucea Sindului Cheile Turzii. Crucea Sindului se afla pe partea dreapta Cheilor Turzii, la marginea Culmei Sandulesti.
Laguna Verde Aghiresu. Sub denumirea improprie Laguna Verde sunt cunoscute doua lacuri, care se afla la 1,2 km nord-vest de Laguna Albastra.
Copacul Cerbul Minune Copacul Cerbul Minune Padurea Faget. Succes - Am gasit si aceasta geocutie.
Lumea pierduta din gradina botanica Lumea pierduta din gradina botanica. I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
Piatra Craivei Piatra Craivei Muntii Trascaului. Am urcat azi pe Piatra - Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o. Geocutie noua in apropierea varfului - Dupa ce am ascuns o geocutie in punctul care ofera privelistea cea mai buna spre Poiana Inimii, si care se afla chiar pe poteca marcata cu triunghi rosu, am decis sa ne continuam aici drumul spre Piatra Craivei.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.