Localitatea Izlaz (judetul Alba) Resedinta: Arieseni.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Izlaz, judetul Alba

Fagul imparatului Muncelu la 42,44 km
Fagul imparatului, Muncelu
Calcarele cu hipuriti Valea Crisului la 49,99 km
Calcarele cu hipuriti de pe Valea Crisului
Piatra Corbului Piatra Corbului Rosia Montana la 37,73 km
Piatra Corbului este un simbol al Rosiei Montane, o formatiune stancoasa cu o forma specifica, usor de recunoscut. Piatra Corbului - Am ramas foarte uimit de peisajul sumbru din zona.
Varful Bohodei Varful Bohodei la 19,86 km
Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Sfinxul Carnic Rosia Montana la 37,39 km
Sfinxul Carnic, Rosia Montana
Taul Mare Taul Mare Rosia Montana la 37,19 km
Rosia Montana - Taul Mare
Piatra Despicata Piatra Despicata la 37,31 km
Piatra Despicata, Rosia Montana.
Lacul si fosta cariera de piatra Aciuta la 30,55 km
Lacul format pe locul fostei cariere de piatra se afla la sud-est de satul Aciuta, pe malul drept geografic al raului Crisul Alb.
Biserica de sub lac Belis-Fantanele la 31,37 km
Biserica de sub lac, Belis-Fantanele
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara la 9 km
Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara.
Castelul Izvorul Ampoiului Botesti la 46,99 km
Castelul Izvorul Ampoiului este un monument arhitectonic situat pe drumul national DN74, care leaga Alba Iulia de Brad.
Tacla Gavrii Tacla Gavrii Marisel la 37,27 km
Tacla Gavrii este un punct de belvedere stancos, care se afla langa localitatea Marisel.
Buteasa Buteasa Muntii Bihor la 24,13 km
Buteasa Cutia de pe Buteasa - Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita.
Taul Tarinii Taul Tarinii Rosia Montana la 35,97 km
Taul Tarinii sau Iazu Tarinei - Rosia Montana
[ Sus ↑ ]
Ghetarul Scarisoara
Ghetarul Scarisoara la 6,74 km
Circuitul Cetatii Ponorului - Bihor-Vladeasa
Circuitul Cetatii Ponorului - Bihor-Vladeasa la 8,94 km
Piatra Cetii Piatra Cetii la 63,36 km. Rezervatia Naturala Piatra Cetii este o arie naturala complexa constituita dintr-un relief pitoresc reprezentat de creste, abrupturi, tancuri si stancarii pe partea sudica si partial de versanti acoperiti cu vegetatie forestiera. Fluier rosu - Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata. Geokret - Am depus geokretul geokopacz03.
Pestera Cainilor Bacaia la 62,01 km. Pestera Cainilor se afla la nord de Bacaia, o localitate aflata aproape de iesirea din Cheile Cibului.
Lacul Somesul Cald la 53,7 km. Lacul de acumulare Somesul Cald
Piatra Craivei Piatra Craivei Muntii Trascaului la 65,88 km. Piatra Craivei este o rezervatie complexa care conserva un relief pitoresc, o vegetatie de stancarie caracteristica si urme ale unui sanctuar dacic. Am urcat azi pe Piatra - Am cautat cutia de acolo, dar nu am gasit-o. Geocutie noua in apropierea varfului - Dupa ce am ascuns o geocutie in punctul care ofera privelistea cea mai buna spre Poiana Inimii, si care se afla chiar pe poteca marcata cu triunghi rosu, am decis sa ne continuam aici drumul spre Piatra Craivei.
Pestera Huda lui Papara Pestera Huda lui Papara la 57,71 km. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si seafla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval deSalciua de Jos. Pestera Huda lui Papara - Cutia nu este foarte usor de gasit deoarece sunt destul de multe locuri care se potrivesc descrierii. Excursie de vara - Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona.
Poiana Rotunda Padurea Hoia la 67,77 km. Padurea Hoia se afla la vest de orasul Cluj-Napoca, respectiv Taietura Turcului.
Parcul de sculpturi Arkhai Vlaha la 59,93 km. Parcul de sculpturi Arkhai a fost creat de artistul plastic Bartha Ernõ, in curtea proprie, unde a expus sculpturi din fan, de dimensiuni monumentale, fiind astfel unic in lume.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.