Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Padurea Icuseni

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Padurea Icuseni..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Padurea Icuseni - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

3032 Cheile Nerei La Carlige
3032
Capela Madaras capela madaras
Capela Madaras
Vedere spre sud-vest de pe punctul somital trei pietre nascalat
Vedere spre sud-vest de pe punctul somital
Izvor vizavi de mausoleu Babadag mormant mausoleu Sari Saltuk Baba Dede
Izvor vizavi de mausoleu
3222 Alba Iulia Traseul celor trei fortificatii
3222
Pe cararile toamnei! Cozla Trei Caldari
Pe cararile toamnei!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Padurea Icuseni!

>>> Vizitati Padurea Icuseni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Cilibiu, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,25 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Padurea Icuseni?
(detalii dupa autentificare)
Podul Trancu Iasi la 11,8 km. Podul Trancu se afla in Iasi, peste raul Bahlui, la jumatatea distantei dintre Podul din Tudor Vladimirescu si Podul Ros. Actualul pod, lung de 40 m si lat de 6 m, este o pasarela din beton, care inlocuieste vechiul pod din lemn, folosit timp de 75 de ani.
Podul de piatra peste Bahlui Iasi la 12,2 km. Langa podul vechi, in a doua jumatate a secolului al XX-lea, a fost construit un pod nou din beton, cu trafic rutier, pietonal, si peste care circula si tramvaie. Podul de piatra peste Bahlui, din Iasi, a fost construit la inceputul secolului al XIX-lea.
Fanetele seculare Valea lui David la 16,3 km.
Belvedere Repedea Iasi la 17,5 km. Punct de belvedere la rezervatia Repedea, dealul Bucium, de unde se vede Iasiul de sus.
la 17,6 km. Padurea Uricani la 17,9 km. la 18,8 km. la 20,4 km. Saraturile din Valea Ilenei la 22,5 km. Iazul lui Dumnezeu la 27,5 km. la 27,9 km. Poiana cu schit Poiana cu cetate la 29,5 km. La Strainasi la 31,2 km. Padurea Frumusica la 34,9 km. Rezervatia naturala Bohotin-Pietrosu la 41,5 km. Movila lui Burcel la 45,4 km.
Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare la 56,6 km. Monument de arhitectura medievala, podul de piatra din satul Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, a fost construit in secolul al XVII-lea, in anul 1636. Podul construit din zidarie de piatra se afla la iesirea dinspre nord a satului, pe DN15B.
la 57,2 km. Monument istoric, podul de piatra din satul Zlodica, comuna Ceplenita, a fost construit in secolul al XV-lea. Podul din piatra de rau cioplita, care traverseaza raul Zlodica, are o lungime de 25-30 m si o latime de 6 m.
la 58,9 km. Movila Rabaia Rasesti la 62,8 km.
Lunca Mircesti la 62,9 km. Lunca Mircesti (Vasile Alecsandri), arie naturala protejata, rezervatie naturala de tip forestier.
Cetatea noua a Romanului Gadinti la 63,9 km. Cetatea noua a Romanului se afla pe raza comunei Gadinti, pe malul stang al raului Siret, la aproximativ 5 km de orasul Roman. A fost ridicata in 1466 pentru a face parte din cetatile de aparare a Moldovei.
Coasta Rupturile Tanacu la 65,6 km. Locul fosilifer Nisiparia Hulubat la 65,6 km.
Manastirea Lipova la 69,5 km. In numele acestei manastiri sunt vehiculate informatii - uneori amestecate - despre trei locasuri de cult diferite, dintre care doar unul fiinteaza, prezentul geoobiectiv.
Manastirea Plopana la 70,4 km. Este o manastire noua, din anul 2000, de calugari, ridicata intr-o zona cu vechi traditii monahale.
la 76,7 km. Podul de piatra Cosula la 79,4 km.
la 79,4 km. Ansamblul Manastirii Sfantul Nicolae din Cosula cuprinde Biserica Sfantul Nicolae, casa egumeneasca, arhondaric, trapeza, cuhnii, turn clopotnita, zid de incinta.
la 79,9 km.
Varful Dorosan la 80,1 km. Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei.
Manastirea Sfanta Olga la 81,3 km. Cea mai inalta. Manastirea, de data recenta - 2009 -, se afla pe una dintre colinele Tutovei.
Valori naturale - Judetul Iasi
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Padurea Icuseni
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Iasi, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • In geocutia Stanca Soimilor din Tusnad Bai a pus cineva un tub cu crema pentru maini. Chiar daca tubul a fost bine inchis, se pare ca ursul a simtit urmele, pelicula fina de crema de pe cutie si am gasit cutia distrusa.
  • Cimitirul german de la Tisita Park and grab. N-a fost chiar park and grab caci n-am intrat cu masina pe aleea ce duce la cimitir. Am lasat-o in parcarea de la sosea langa containerul mai mult decat plin cu gunoi de acolo.
  • Copacul Cerbul Minune - Padurea Faget Succes. Am gasit si aceasta geocutie.
  • Am luat-o pe calea directa. Adica in sus.
  • Pentru a urca pe dealul pe care se afla biserica avem mai multe posibilitati. Eu pur si simplu am pornit de la biserica catolica.
  • In timpul unei plimbari prelungite de sambata seara tarziu, care s-a intins cu o plimbare in jurul gradinii zoologice, am trecut si pe aici. Cutia a fost usor de gasit si continutul era in regula.
  • Cu ocazia unei ture cu bicicleta prin zona, am verificat si acest geoascunzis. Datorita unor lucrari de reamenajare, zona a suferit transformari importante.
  • Un weekend superb la Pestera Sugau, baietii de treaba, ospitalieri.
  • Spintecatura Moldoveanului Febra Aurului. Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I. Este binemeritata, oripeunde ai ajuns aici.
  • Cetatea feudala Salasu de Sus Cetate. Am ajuns in acest loc, am vizitat cetatea. Pacat ca nu este pusa in evidenta.
  • Manastirea Turnu Manastirea Turnu. Am gasit locatia, dar nu si cutia. Se poate ajunge cu masina in spatele manastirii sau pe jos.
  • De aceasta data am mers direct - conform indicatiilor si fotografiei - la ascunzis, gasind si cutiuta, aflata in buna stare. Atasam o fotografie a jurnalului.
  • Cel mai mult mi-a placut cum se vede spre Sumuleu Ciuc. In timp ce impachetam cutia, cred ca mi-am uitat pixul special pe trepte.
  • Drumul Golgotei - Radna Cutia Golgotei. Am gasit geocutia.
  • De la Trekkingclub am aflat ca in Pasul Ghimes inca exista ascunsa o cutie. Într-adevar, este inca in acelasi ascunzis mentionat in descrierea locatiei.
  • Ceardacul Stanciului - Piatra Craiului Felicitari. Pentru prima geocutie gasita, dar in special pentru ajungerea la ascunzis. Dupa ce in trecutul apropiat salvamontistii au indepartat scara de acces in interiorul cavitatii, accesul la geocutie a devenit imposibila pentru majoritatea drumetilor montani.
  • Am ajuns la geoobiectiv urmand traseul ce suie pe valea Berii spre Cabana Ciucas. Acum se poate ajunge aici si cu o masina de forta si garda la sol ale unui Logan.
  • Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.
  • Am gasit geocutia de langa spectaculoasele coloane de bazalt. Nu uitati sa vizitati si craterul vulcanic din apropiere.
  • Izvorul Piricske - Muntii Harghita Izvorul Piricske. Acest drum m-a intrigat de multa vreme. Acum i-am acordat mai mult timp si asa am descoperit si izvorul, si hotelul si partia de schi.
  • Florin, Luminita, Flori si Petru.
  • Cu ocazia unei plimbari scurte, am verificat azi geocutia ascunsa langa lacul Sfanta Ana. Cutia este in stare buna, la locul ei.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Padurea Icuseni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 21 zile!