Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Ionele

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Ionele - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Fumul de la combinat Targu Mures lac Fabrica caramida
Fumul de la combinat
Marcaj atipic Varful Trei Pietre
Marcaj atipic
Cimitir musulman Mangalia geamia Esmahan Sultan
Cimitir musulman
Cetatea Coltesti- sa vedem ce-i in cutieee Cetatea Coltesti
Cetatea Coltesti- sa vedem ce-i in cutieee

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Ionele!

Lacul Ionele.. Vizitati Lacul Ionele si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Urzicuta, se afla la 3,24 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Urzicuta: 4
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Ionele?
(detalii dupa autentificare)
Lacul Cilieni Bailesti la la 19,1 km.
Valea Rea Radovan la la 20,7 km.
Se afla la o distanță de 2,5 km față de comuna Radovan, pe 20 ha, între Pădurea Radovan și Ferma Valea Rea. Pășunile de la Radovan și Valea Rea sunt importante prin prezența plantei Ziziphora capitata, rudă cu cimbrișorul.
18 cruci de piatra Rast la la 23,3 km.
18 cruci de piatra, care se afla in satul Rast, in curtea bisericii Sfantul Nicolae.
Acumularea Fantanele la la 24,1 km.
Pajistea halofila Gighera la la 26,2 km.
Pajistea halofila din apropierea comunei Gighera este o suprafata mare de terenuri puternic saraturate. Datorita unor specii de plante si animale adaptate la aceste conditii, din 550 hectare 4 sunt arie protejata.
Locul fosilifer Dranic la la 28,2 km. Lacul Caraula la la 30,6 km. Lacul Cornu la la 31,3 km. Lacul Marica la la 34 km. Lacul Victoria la la 34,6 km. Lacul Maglavit la la 36,7 km. Locul fosilifer Bucovat la la 37,9 km. Lacul Fantana Hanului la la 38,4 km. Lacul Golenti la la 39,7 km. Lacul Preajba-Facai la la 40 km. Plaja Cetate la la 41,2 km.
Poiana Bujorului Padurea Plenita la la 42,8 km.
La 5 km pe drumul comunal Oprișor, pe 50 ha, se întinde una dintre cele mai frumoase arii protejate doljene, Poiana Bujorului. Situată pe raza comunei Plenița, această zonă păstrează 10 ha de pădure cu poieni largi, în care, în preajma Sărbătorii bujorului, abundă Paeonia peregrina sau bujorul românesc.
Dunele de nisip de la Dabuleni La Cetate la la 45,2 km.
Pe malul stâng al Dunării, la 15 km de Bechet, între localitățile Călărași și Dăbuleni, pe o suprafață de 8 ha, se întinde aria protejata Dunele Dăbuleni.
Lacul Ghercesti la la 47,6 km.
Pajistea Gogosu-Stefanel la la 49,4 km.
Pe teritoriul localității Gogoșu se află o suprafață protejată de 10 ha, cu denumirea Pajiștea Gogoșu - Ștefănel, unde predomină formațiuni ierboase, tufișuri, arbuști, păduri. Pajistea se află în Podișul Getic, pe platforma Desnățuiului, la granița cu Câmpia Olteniei.
Lacul Teslui la la 55,1 km. Castrul roman Racari Bradesti la la 59 km. Lacul Draghiceni la la 60,1 km. Balta Garii Bals la la 60,8 km. Lacul Parscoveni la la 63,5 km. Lacul Frasinet la la 64,6 km.
Valori naturale - Judetul Dolj
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Ionele
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Mocanita Sovata - Campu Cetatii: In lastaris - Pe locul ascunzisului a crescut un lastaris verde. Noroc cu coordonatele ca am insistat, si am culcat lastarisul la pamant.
  • Piatra Ucigasul: Cutie roasa de soareci - Gasirea cutiei nu a reprezentat o dificultate, caci cunosteam locatia. Semnul X l-am vazut dupa ce am dibuit cavitatea datorita usii din bolovani din fata intrarii.
  • Ruinele Bisericii Veres: Intre Valea Crisului si Calnic - Asa numita Ruinele Bisericii Veres se afla in perimetrul satului Calnic, apartinand comunei Valea Crisului. Despre istoria numitei si Capela de localnici, putem spune ca a disparut in timp.
  • Punct de belvedere - Muntele Cucu: O altfel de belvedere - cutia de pe Varful Cucu - Am ajuns pe Varful Cucu plecand din Herculian, trecand pe la Furnalul Bodvaj, si urcand apoi pe Dealul Negru. Am gasit, cu ajutorul cooordonatelor indicate, punctul de belvedere si, folosind indicatia si fotografia, ascunzisul.
  • Varful Pietros - Muntii Calimani: Prima mea cutie gasita - Imi cer scuze, a fost prima mea cutie gasita. Cu siguranta pe viitor nu o sa mai repet greseala mea.
  • Stejeris: In drum spre Targu Mures - Usor de pus mana pe ea :-).
  • Biserica unitariana - Craciunel: Am gasit-o - Am gasit si acesata geocutie cu o mica cautare in plus ca de obicei.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Doua obiective imbinate - Ascunzisul imbina cele 2 obiective, podul si monumentul. Geocutia era in stare buna, dar putin afectata de condens.
  • Cheile Banitei: Sunt curios - Intr-adevar, avem o geocutie ascunsa acolo, anul trecut in iulie, dar nu am apucat inca s-o public si aici. Pe versiunea in limba romana a terenului de joaca Geotrekking.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Felicitari - Am gasit geocutiuta pozitionata langa Bastionul Croitorilor. De apreciat locatia ei si recomandarea turistica pe care o face celor care viziteaza orasul si fac efortul sa descopere geocutiuta.
  • Lemnia: Nu sunt sigur - Comparand fotografia cu poza ascunzisului gasit de mine, seamana, dar totusi parca nu e. Aceasta geocutie a fost gasita ultima data acum doi ani.
  • Cheile Cetii: Usor de gasit - Excelent loc, multumim ca ati pus-o acolo pentru ca am avut parte de experiente surprinzatoare prin chei.
  • Pestera Huda lui Papara: Pestera Huda lui Papara - Cutia nu este foarte usor de gasit deoarece sunt destul de multe locuri care se potrivesc descrierii. Precizia GPS-ului este destul de mica datorita vegetatiei si peretelui de stanca la baza caruia este ascunsa cutia.
  • Cascadele Ramnuta Mare: Pur si simplu nu l-am dibuit - GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple. La care s-au mai adaugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple.
  • Rasuflatorile Calde de sub Varful Tarnita - Muntii Berzunti: Dansand cu serpii - Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Cetatea Harom - Baile Jigodin: Peisajul merita efortul - Am gasit cutia, se afla in stare buna.
  • Muntele Fratele: Piatra Ascutita - Pe toata durata excursiei in zona privirile mi-au fost atrase de aceasta piatra. Are ceva magnetic.
  • Monumentul si cimitirul din Pasul Casin - Culmea Nyerges: Monumentul si cimitirul din Pasul Casin - Culmea Nyerges - Un loc deosebit, cu o istorie tragica si loc de pomenire a inaintasilor, in lupta lor de libertate. Desi ascunzisul este la indemana, cred ca soferii sunt prea grabiti ca sa mai si opreasca in varful rampei.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Ionele? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Dolj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.