|
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
| |
Arborele sequoia din Parcul National Semenic - Cheile Carasului are diametrul de 5,7 m si inaltimea de 45 m. Are o varsta de aproximativ 150 de ani, se afla la 4,4 km de Pestera Comarnic. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Sequoiadendron Giganteum - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro:Statuia fondatorului Capatul podului din est Podul Cadere de apa Noua si vechea cutie 17 mai 2008
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Sequoiadendron Giganteum!
>>> Vizitati Sequoiadendron Giganteum si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
|
Afla care sunt obiectivele turistice din Iabalcea, cea mai apropiata localitate, care se afla la 7,45 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Iabalcea: 9 Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare) Rapa cu lastuni Divici Pestera lui Ion Barzoni Crucea Alba Lacul Pietrele Muntii Retezat Pestera Epuran Lacul Slaveiu Muntii Retezat Gradina zoologica Timisoara Valul de pamant de la Bucova Cornetul Baltii Cheile Sohodolului Tunelul Dragostei Obreja Multumesc pentru corectie, am modificat coordonatele ascunzisului. Am profitat de ziua frumoasa de toamna. Lacul Stevia Muntii Retezat Pietrele Cohului se afla la sud-est de localitatea Pietroasa. Denumirea locului pe harta veche austriaca este Eisen-Stollen, iar cuvantul german Bergwerkstollen tradus in limba romana inseamna galeria unei mine de fier. Podul lui Dumnezeu Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin. Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS. Izvorul si stancariile de la Camana Intreaga zona este rupta parca din basme. Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Lacul Buhui Lacul Gemenele Muntii Retezat Raul Timis si-a taiat drum in roca dura a Muntilor Semenic, in mai multe locuri. Langa cheile aflate la nord de satul Teregova, si langa Armenis s-a format un surduc epigenetic, frumos si salbatic, Cheile Armenisului. Cheile Nerei Muzeul locomotivelor Resita Ori de cate ori vin sau trec prin Resita, admir acest minunat muzeu in aer liber al locomotivelor, unic in tara. Am avut noroc in a gasi aceasta cutie, deoarece am cautat destul de mult. Varful Peleaga Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase, care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor. Complexul megalitic Muntele Mic Pe una dintre stanci se afla o scriere rupestra, petroglife ce nu au putut fi interpretate pana in acest moment. Complexul megalitic de langa complexul turistic Muntele Mic din Muntii Tarcu se afla in locul unde izvoreste paraul Valsan. Izbucul Cerna Lacul Gales este cel mai frumos lac din bazinul Galesul, asezat pe o treapta suspendata langa varful Valea Rea. Refugiul Condor Muntii Retezat
Valori naturale - Judetul Caras-Severin * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Sequoiadendron Giganteum
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Baia Calugarilor Nici o problema. Cu prima ocazie voi verifica si schimba cutiuta. In alta ordine de idei, am vazut persoane care se chinuiau minute in sir sa gaseasca geocutia.
- Cetatea Rupea Prima cutie. Gasita de clubul nostru, prima comoara din (speram) un lung sir.
- In cadrul unei excursie cu bicicleta, intr-o zi splendida am gasit si aceasta geocutie.
- Felicitari pentru ascunzis. Este un loc foarte ingenios.
- In drum spre Soveja ne-am oprit si la acest ascunzis foarte accesibil la prima vedere. Insa socoteala din targ nu se potriveste cu fanta obeliscului.
- Cascadele de la cariera Velnita Traseul cascadelor. Un fotoreportaj al unui traseu in circuit pe la cascadele descrise in acest post poate fi gasit pe Munte si Flori. https://www.
- Podul lui Stefan cel Mare Cutiuta nu conteaza. Foarte frumos comentariul, mi-a facut placere sa-l citesc. Ma bucurat faptul, ca in sfarsit cineva a ajuns aici, poate datorita si acestui ascunzis.
- Drumetind pe interfluviul Fisag-Fitod am trecut si pe langa troita aflata pe interfluviului in capul drumului ce suie din Misentea si ajunge la antena GSM de pe Varful Capul Fagului. Cu gandul de a verifica existenta geocutiei de aici.
- Sfinxul si Babele - Muntii Bucegi Cu spatele la Babe. Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Aparatul mi-a aratat directia, dar a strambat din nas la cum arata muntele.
- Ca sa gasim ascunzisul a trebuit sa scurtcircuitam oarecum traseul tuistic al crestei Pricopanului. Insa variatia a fost binevenita chiar daca a venit la pachet cu ceva obstacole suplimentare.
- Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget Descriere confuza, cautare nereusita. Din cate am inteles eu, nu a fost chiar o cetate. Ci a fost numai un punct de observare, de supraveghere a traficului vamal.
- Una dintre cele doua cutii metalice era inchisa cu lacat, cealalta era deschisa. Inauntru mizerie, si nimic din ceea ce ar semana cu o sonda.
- Piatra Ucigasul Cutie roasa de soareci. Gasirea cutiei nu a reprezentat o dificultate, caci cunosteam locatia. Semnul X l-am vazut dupa ce am dibuit cavitatea datorita usii din bolovani din fata intrarii.
- Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa. Oricat de intunecat si neprietenos era vremea, peisajul m-a recompensat.
- Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10:15, iar ultimul la 18:15. Vizita cu ghid dureaza aproximativ o ora, si costa 20 de lei pe cap de adult.
- Din intamplare tocmai am trecut prin zona. Din intamplare banca respectiva din micutul parc era libera.
- Un urcus foarte frumos pentru o dupa amiaza.
- Turnu Rosu din Boita Cutiile de la Turnu Rosu. Culmea coincidentei, la 5 minute dupa ce am comunicat la geotrekking.ro ascunzisul de la Turnu Rosu, am primit un mail de la Csipi - pe un subiect apropiat - in care ni se sugera sa cautam si cutia pusa de el la Turnu Rosu, dar inscrisa doar pe site-ul geocaghing.
- Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni. Am oprit la Piatra Tabulata, pentru a verifica geocutia.
- Am gasit cutia, multumim.
- Biserica ortodoxa - Fagetel Ascunzis gol sau nu?. Mi-am propus azi sa ajung pana la izvoarele Trotusului, pornind din satul Fagetel. In drumul meu pana la proprietatea Piposz, unde mi-am parcat masina, am trecut si pe langa biserica ortodoxa.
- Am gasit ascunzisul si cutia in el. Dar a durat ceva extragerea ei din mica scorbura, careia i s-a ingustat gatul.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Sequoiadendron Giganteum? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
| |
|