|
|
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.
|
| | |
|
|
| |
Poiana Lunga.. Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Poiana Lunga - dupa inregistrare.
***
|
Cateva poze de pe Geotrekking.ro:Turn Cetatea Bufnitei Fereastra Statuia Vechiul complex Locul navei bisericii
Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Poiana Lunga!
>>> Vizitati Poiana Lunga si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!
|
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare) Varful Oslea Romaneasca Muntii Godeanu Cheile Corcoaia, desi lungi de doar 150 m, sunt o adevarata bijuterie peisagistica, rezultata din felul apate, dar nu singular (a se vedea, de exemplu, Cheile Carasului). Lacul Lolaii Muntii Retezat Cheile Nerei Poiana Logor Carbunari Statiunea montana Straja, muntii Valcan. Canionul Valea Rea Cheile Nerei Lacul Mandra Muntii Parang Este lacul situat la cea mai mare altitudine din Parang, 2158 m. Lacul Mandra se afla la est - nordest de varful Parangul Mare, are o suprafata de 1,12 hectare. Poiana Beletina Muntii Mehedinti Poiana Beletina este cel mai mare, ca intindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Muntilor Mehedinti, fiind si la extremitatea nordica a lantului de crovuri ce debuteaza la sud cu Plostina. Cornetul Baltii Intreaga zona este rupta parca din basme. Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Cazanele Dunarii Pod peste Nera La Oglinda Baltile Meris Cracul Crucii Au fost descoperite aici resturi de fosile de fauna Sarmatiana, depozitate in stratele de roca sedimentara. Locul fosilifer Groserea este o arie protejata, in apropierea satului Costesti, pe teritoriul comuniei Aninoasa, in lunca unui parau afluent al raului Groserea. Lacul Portii Muntii Retezat Casa Verde Sasca Montana In anul 2014 casuta a ajuns pe primul loc in topul The Natural Homes, a celor mai frumoase casute de cob din lume. Casa Verde este o casa construita din cob, pe malul Nerei, la Sasca Montana, de catre arhitecta timisoreana Ileana Mavrodin. Biserica Scarisoara Lacul Stanisoara Muntii Retezat Podul de la Megiureca Varful Slaveiu Muntii Retezat Muzeul de mineralogie Constantin Gruescu Ocna de Fier Muzeul particular de mineralogie estetica a fierului Constantin Gruescu se afla la Ocna de Fier, pe strada Vale numarul 113. Aici nea Costica a adunat peste 2 mii de flori de mina, din zonele Ocna de Fier, Dognecea, Oravita, Anina, Moldova Noua, dar si de peste hotare. Belvedere Cazane Cheile Cosustei Locul fosilifer Apadia Locul fosilifer Apadia este situat pe o faneata, in zona colinara a dealurilor interioare, identificata pe ogasele Ursului si Tiganului, din bazinul hidrografic Pogonis. Coltii Pelegei Muntii Retezat Lacul Stirbu Muntii Retezat Lacul Gemenele Muntii Retezat Varful Zlata Muntii Retezat Bordul Tomii Muntii Retezat Ruinele castrului roman Jiguru Mare Pestera Gura Plaiului Muntii Valcan Se afla la nord de satul Topesti, pe teritoriul orasului Tismana, in abruptul calcaros al dealului Gura Plaiului. Rezervatia Pestera Gura Plaiului, monument al naturii, este arie protejata, rezervatie naturala de tip speologic. Poiana Lunga in limba maghiara - magyarul: Poiana Lunga
Valori naturale - Judetul Caras-Severin * Detalii dupa autentificare.
|
Dupa autentificare
- Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
- Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
- Ultimele comentarii si obiective gasite
- Urmarire Poiana Lunga
- Localizare pozitie pe harta
- Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
- Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
- Navigare pe teren in timp real!
|
|
Geoobiective
Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! |
|
Comentarii
- Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare Monumentul lui Gheorghe Donici. Pe atunci conducatorii erau in frunte. Azi se codesc.
- Desi zona e intens circulata, trebuie sa ne gandim ca asa a inceput dezvoltarea industriala a Vaii Trotusului - cu extractia bogatiilor subsolului (sare, carbune, petrol). Geocutie in stare buna.
- Am fost la Feldioara, cetatea e superba si impresionanta. Cache-ul nu mai exista, am gasit doar 2 pungi de plastic si instructiunile plastifiate in romana si magiara, toate pe jos in noroi.
- Si daca ursul nu doarme, iar tu tocmai explorezi pestera din Piatra Zimbrului din apropiere? Si te intalnesti in incinta pesterii sus-mentionate, fata in fata cu ursul, ce faci?
- Biserica Neagra Brasov Cutiuta mica-mica. Am gasit nanocutia, si eu.
- Biserica Neagra Brasov Nu puteam sa ratam cutia. Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Vanatoare in grup.
- De-si un loc cu o frumusete foarte rara, geocutia ascunsa din 2009, eu am gasit primul. E o mare pierdere sa nu vezi acest crater ratacit prin milenii.
- Concretiuni de Feleac Un loc fermecator. Aceste concretiuni le cunosc de mic copil, la fel si locul, dar niciodata nu am remarcat cat de multe sunt in aceasta zona si cat de frumoase sunt. Multumesc pentru o plimbare de sfarsit de noiembrie cu soare.
- Lacul Ciucas - Baile Tusnad In vizita. Cu trekkingklub si doua prietene ale lui, le-am lasat pe ele sa se delecteze cautand cutia.
- Am gasit si aceasta geocutie.
- Am gasit geocutia ascunsa pe varful Baesul de langa orasul Toplita. Am pornit din Calimanel, trecand pe langa o cariera de piatra, respectiv stancile unde exerseaza cataratorii localnici.
- Ascunzisul este dezactivat temporar. Se pare ca cutia a disparut.
- A doua batalie de la Varful Cetatii a fost din pacate o infrangere. Am gasit bolovanii uriasi, punctul de belvedere si cel de odihna, insa nu si copacul trasnit din poza lui trekkingklub.
- Varful Cetatii II - Baile Tusnad Cu prieteni. Am gasit aceasta geocutie.
- Era si timpul sa scot bicicleta, cu toate ca erau doar vreo 5 grade afara. Era si timpul sa caut aceasta geocutie, cea mai aproape si inca negasita de mine.
- Intr-o plimbare alaturi de trekkingklub, am gasit-o.
- Piatra Soimului - Baile Chirui Cea mai rapida modalitate de acces. Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. Dar pana sa gaseasca satelitii, eu am identificat deja ascunzisul.
- Laguna Albastra - Aghiresu Un pic de verde. Laguna Albastra ne-a privit cu ochi verzi, posibil influentati de inceputul toamnei si de norii de pe cer. Nu am cautat cutia fiind presati de timp.
- In breloc Turkiye, out zero. Pot spune ca toate sunt in regula.
- Turnul Apor - Baile Tusnad In sfarsit, in al treilea an de cautari. Am gasit-o, dar tot cu aventuri. Adica in sfarsit am gasit copacul cu pricina, la vreo 25m de coordonatele originale.
- Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei Cheile Tisitei - fotoreportaj. Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
- Tinovul Mohos Mohos si atat. Acum vreo trei ani am vazut tinovul dupa o noapte in campingul de la Sfanta Ana, nevizitati de urs. Mohosul este un must have al zonei.
Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Poiana Lunga? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! |
|
|
|
| |
|