Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Dracului

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Lacul Dracului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Dracului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Izvor cu emanatii de gaze valea iadului turia
Izvor cu emanatii de gaze
Piatra Tabulata Piatra Tabulata Siculeni muntii Harghita
Piatra Tabulata
Trecere peste pod Mocanita Sovata Campu Cetatii
Trecere peste pod
In luna mai Lacul Vulturilor
In luna mai
Curb Galaoaia podul Borzia
Curb
Vedere din curte capela delnita
Vedere din curte

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Dracului!

>>> Vizitati Lacul Dracului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Dristie, cea mai apropiata localitate, care se afla la 4,7 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cheile Balutei Cascada printesei Sirinia Cozla Izvorul si stancariile de la Camana
Biserica de lemn si manastirea Cebza Satul Cebza apartine de comuna Ciacova, si se afla la aproximativ 30 km sud-vest de Timisoara, 34 km pe drum auto. La marginea de nord a localitatii se afla manastirea de calugarite Cebza, iar in cimitirul din apropiere biserica de lemn a lacasului de cult.
Pod peste Nera Cascada Ogasul Inelet
Locul fosilifer Globu Craiovei Reprezinta o zona de deal cu vegetatie forestiera si pajisti, unde in roci de calcare, argile si nisipuri, se gasesc depozite cu fauna fosilifera, atribuite miocenului. Locul fosilifer de la Globu Craiovei, aflata pe teritoriul comunei Iablanita, este o arie protejata de interes national.
Cheile Armenisului Armenis Raul Timis si-a taiat drum in roca dura a Muntilor Semenic, in mai multe locuri. Langa cheile aflate la nord de satul Teregova, si langa Armenis s-a format un surduc epigenetic, frumos si salbatic, Cheile Armenisului.
Campusel Am plecat intr-o plimbare cu familia pe aceasta vale si a ajuns si pe aici.
Cascadele Ramnuta Mare Comentariul tau nu are nici o valoare informationala. GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple.
Pestera Epuran Lacul Viorica Muntii Retezat Lacul Mic Oravita Portalul ascuns
Cheile Teregovei Armenis Culoarul Timis-Cerna este cel mai lung culoar din Carpati, are 90 km lungime, intre Armenis si Teregova se ingusteaza, formand Cheile Teregovei. Prin cheile inguste ale Teregovei se face trecerea spre nord din depresiunea Teregova spre Depresiunea Caransebesului.
Varful Tucila Mic Muntii Godeanu Lacul Turcelu Muntii Retezat Varful Domogledul Mare Castanul lui Tudor Vladimirescu Gornovita Varful Godeanu Muntii Godeanu Canionul Valea Rea Cheile Nerei Varful Oslea Romaneasca Muntii Godeanu Conacul Gyertyanffy Giera Izvorul Nerei
Cascada Buraul Mare Moldova Noua Cascada Buraul Mare se afla in Parcul National Portile de Fier, langa drumul care duce din Moldova Noua spre localitatea Padina Matei.
Cornetul Pocruiei Scarita de lemn spre Scarisoara Varful Moraru Muntii Godeanu Lavanda Carasova
Morile de apa Eftimie Murgu Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Intreaga zona este rupta parca din basme.
Crovurile Medved si al Porcului Muntii Mehedinti Crovurile aflate sub culmea Muntilor Mehedinti, intre cheile Tesnei si cele ale Beletinei, sunt microdepresiuni formate in urma dizolvarii calcarului din subsol, numite, stiintific, polii, numele de crov fiind, de fapt, un regionalism.
Stanca Capul de dac Luncanii de Jos La Oglinda Baltile Meris Saua Lolaia Muntii Retezat
Pestera Fluturilor Dubova Se afla in Muntii Almajului, Ciucaru Mare, Cheile Ponicovei, pe malul stang al raului Ponicova, deasupra Pesterii Ponicova. Pestera Fluturilor (Gaura Fluturilor sau Gaura de la Salitrari) - Dubova.
Cascada Roset
Cariera de marmura Bucova Cariera de marmura, exploatata inca de pe vremea Romanilor, se afla amonte pe Valea Bistra, la o distanta de 7 km de Bucova, langa dealul Prigor, in punctul numit La perete. Este o cariera de calcar cristalin de culoare alba, batand in albastru, uneori patat in negru din cauza unui mic continut in grafit.
Muntii Tarcu
Pasul Porta Orientalis Domasnea Pasul Porta Orientalis se afla la nord de satul Domasnea, pe cumpana apelor. Poarta Orientala face legatura intre Valea Mehadica si Valea Timisului.
Crucea Alba
Triunghiul misterios Triunghiul misterios din padure.
Cheile Garlistei Lacul Spurcat
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Dracului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Casa rasturnata - Praid De-a-ndoaselea. Am ajuns la Casa Rasturnata mai devreme decat trebuia, programul incepand cu o ora mai tarziu, asa ca am privit-o de dincoace de gard. N-am avut succes nici cu ascunzisul, vita de pe gardul unde se afla geocutia fiind acum prea densa ca sa reusim sa gasim agatatoarea geocutiei.
  • Nu poti sa nu te indragostesti iremediabil de acest loc. poate greutate de a ajunge aici il face atat de ravnit.
  • Valea Uzului La inganatul noptii cu dimineata. În drum spre La Oclos, de unde urma sa urcam pe Șoiu Mare, am trecut pe la capela catolica de la Valea Uzului, sperand sa gasim cutia, chiar daca era inca intuneric. Am gasit-o destul de repede, in buna stare - uscata -, doar creionul s-a cam dezmembrat, iar jurnalul este aproape plin.
  • Baile Mikes - Paraul Jombor Baia Vallato si o mofeta. Dupa ce am gasit geocutia ascunsa la Baia Hammas, mi-am continuat drumul. Prima data am ajuns la Baia Valllato.
  • Baile Dugas 2 - Danesti Geodomeniul furnicilor. Cand am ajuns la fata locului, prima data m-am plimbat putin in jurul bailor. Am gustat din apa care curge din izvorul aflat in apropierea intrarii bailor.
  • Gasit la inceput de an.
  • Eram prin trecere prin Cristesti, asa ca am facut o mica pauza pentru a vizita fosta gradina a castelului Knopfler, ars pana in temelii in anul 1932. Din anexele castelului a ramas doar o cladire administrativa, pe strada Scolii nr.
  • Ne-am plimbat pe la Stanca Minunilor, apoi am vizitat Liban, Sicasau si Izvoare. Multumim pentru ascunzis.
  • Atingerea acestui obiectiv, sau a celui apropiat, Varful Tuguiata, de un alt participant la joc demonstreaza utilitatea si frumusetea jocului. Sunt locuri in tara noastra atat de interesante, din multe puncte de vedere, dar atat de putin cunoscute.
  • Baile Cibre - Frumoasa Din nou aici, dar noul ascunzis este gol!. Lamuriti, in urma lecturii precizarilor facute de Trekkingklub, unde se afla ascunzisul. Am cercetat cu mult sarg locul cu pricina.
  • Podul lui Stefan cel Mare Cutie noua la Podul lui Stefan cel Mare. Locatia stabilita tine cont de o hotarare recenta a Consiliului Comunal Stefan cel Mare de a considera monumentul istoric obiectiv turistic (sic). Ceea ce permite alocarea unor fonduri pentru reabilitara sa.
  • Aceasta este foarte bine ascunsa, trebuie sa fii foarte agil pentru a reusi in a extrage cutia.
  • Casa Rado - Targu Mures Teamwork. E o cutie destul de bine ascunsa. Ajutat de o buna prietena, am reusit sa gasim cutiuta (de fapt ea a gasit-o).
  • Pestera Zmeului - Androneasa Fara cutie sau prea bine ascunsa?. Cautat, dar din pacate nu am gasit cutia. In schimb o gramada de urme de urs, si cu toate ca este relativ aproape de sosea, locuri salbatice si splendide.
  • Pasul Vlahita Pasul Vlahita. Am cautat in 2 zile diferite cutia. M-a ajutat si un catel strengar de la pensiunea din zona.
  • Am fost la cascada Ciucas cu bicicleta. Este prima mea geocutie gasita fara GPS, numai dupa descriere.
  • Nu am gasit cutia. Am cautat in amplasamentul de la coordonate, dupa instructiuni, dar cutia nu am gasit-o.
  • Am urcat azi pe varful Harghita Siculeni. Am oprit la Piatra Tabulata, pentru a verifica geocutia.
  • Copacul lui Tarzan - Lacul Sfanta Ana Fara manusi. Fiind persoana care am publicat prima data acest ascunzis, trebuie sa spun ca am cautat si eu la randul meu un loc potrivit pentru a ascunde o cutie, in jurul sau in apropierea copacului. Am renuntat insa, deoarece nu am gasit un ascunzis sigur.
  • Coloanele de bazalt de la Racos Impresionant. Am trecut prin Racos la intoarcerea dintr-o delegatie la Targu Mures. Era dupa-amiaza tarziu, si am reusit sa vizitez aceasta cutie, dar la crater n-am mai ajuns.
  • Concretiuni de Feleac Multumesc. Numai dupa ce am trimis comentariul am vazut limitarile pentru poze. Le-am redus dimensiunea si am trimis doua poze.
  • Cascada Lomasita - Muntii Calimani La cascada Lomasitei, apa multa in cutie. Dupa ce am ascuns o cutie la Manastirea de la Gura Izvorului, am gasit-o pe cea a Domnului Lomasel, i-a venit randul celei de la Cascada Lomasitei. Nu ne-a trebuit mult sa cautam, indiciile fiind lamuritoare.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Dracului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 20 zile!