Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Cascada Sucu

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2942 atractii turistice, 12972 poze si 1416 comentarii)
 

Pixel

Cascada Sucu..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Sucu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Interiorul pesterii Pesteri in mulaj
Interiorul pesterii
Izvor izvor Salus Sute
Izvor
Ursulet Zoo Targu Mures
Ursulet
La Ziduri Ziduri
La Ziduri
Cabana Rarau Pietrele Doamnei Rarau
Cabana Rarau
Placuta comemorativa Sighisoara casa Georgius Georg Krauss
Placuta comemorativa

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Sucu!

>>> Vizitati Cascada Sucu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Poiana Marului, cea mai apropiata localitate, care se afla la 6,3 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Lacurile Vidal-Pencu Muntii Parang Lacurile Vidal-Pencu se afla deasupra lacului Galcescu, in caldarea Galcescu, la peste 1987 m altitudine.
Turnul rotund Crivadia Turnul rotund de la Crivadia este situat pe marginea stancoasa a Merisorului. Incepand din secolul XVI acesta strajuia vechiul drum ce lega Transilvania cu Tara Romaneasca prin pasul Valcan.
Crucea Osmanului Bordul Tomii Muntii Retezat
Rezervatia de zimbri Padurea Slivut Hateg Refacerea speciei zimbru in Romania a inceput in anul 1958, cand au fost aduse in padurea Slivut de langa Hateg, doua exemplare din Polonia.
Lacul Mare Muntii Retezat
Rezervatia naturala de tip paleontologica Valea Sodomului - Sacelu.
La Politi Valea Gauri
Sistemul subteran de canalizare Oravita Bolta paraului Oravita si canalul aval de lacuri sunt declarate monument istoric. Sistemul subteran de canalizare, pentru colectarea apelor pluviale si captarea surselor de apa de sub orasul Oravita, a fost realizat intre anii 1723-1769.
Cetatea Piatra Rosie Cheile Taia Petrila Talpa lui Hercule Cheile Siriniei
Cimitirul animalelor Ramas Bun Hunedoara Cimitirul animalelor de companie Ramas Bun se afla in Hunedoara, in zona Valea Seaca, pe strada Latureni, peste drum de Cimitirul Particular Uman. Peste 300 de animale sunt ingropate aici.
Pietrele Scorilo
Piatra Buha Sacelu Monument al naturii, rezervatia naturala de tip geologic si peisagistic Piatra Buha - Sacelu.
Lacul Carja Muntii Parang Lacul Carja se afla la o altitudine de 2118 m, la est de varful omonim inalt de 2405 m. Pitorescul lac are o suprafata de jumatate de hectar.
Pestera Comarnic Varful Gemanarea Muntii Parang Lavanda Carasova Pod peste Nera Varful Scarita Muntii Godeanu Scarita de lemn spre Scarisoara
Pestera Ponicova Dubova Pestera Ponicova (Cuina Turcului, Pestera de la Curba Periculoasa) - Dubova. Se afla in Muntii Almajului, in masivul Ciucaru Mare, in partea de vest a adapostului natural de la Cuina Turcului, intre Moara Dracului si Proluca Turcului.
Lacul Verde Muntii Parang Lacul Verde, cu o suprafata de 0,62 hectare, se afla la est - nord-est de varful Stoienita. Suprafata apei straluceste printre gramezile de stanci si digurile de morena, pe partea de nord a crestei de munte Slivei.
Varful Badea Muntii Parang
Turnul Kendeffy Muntele Orlea Subcetate Salut, dupa ce am urcat amandoi, 30 min, (Lore si Gigelush) pe acest munte am gasit Turnul care, pt noi a fost un mister. Felicitari pentru gasirea geocutiei.
Maru Cascadele Sucului
Transalpina Pe intuneric si fara sa stiu de existenta ei. Transalpina trebuie neaparat vizitata, dar nu in weekend.
Morile de apa Eftimie Murgu Intreaga zona este rupta parca din basme. Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona.
Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. Obiectivul se afla la 2,5 km distanta, vest - sud-vest de biserica ortodoxa din Sistarovat, respectiv la 1,4 km vest de drumul judetean DJ572 Sistarovat-Cuvesdia.
Cariera Bolii Varful La Clince Muntii Retezat Cornetul Pocruiei Varful Bucura Doi Muntii Retezat
Biserica veche din satul Ponoare Satul Ponoarele este acum centrul unui geoparc ce cuprinde, pe langa cunoscutele monumente naturale, podul natural, campul cu lapiezuri, lacurile Zatonul Mare si Mic, padurea de liliac, mai multe monumente istorice sau etnografice: biserica de lemn, Moara Cracucenilor, morile de pe Valea Morilor.
Dealul Colt si Dealul Zanoaga Podul lui Traian
Straja Statiunea montana Straja, muntii Valcan.
Manastirea Piatra Scrisa In urma unor lucrari de reabilitare a locului, clopotnita a fost desfiintata.
Lumea Dinozaurilor Transilvania Sibisel Lacul Iezer
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Sucu
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Palatul Culturii - Targu Mures Cu spatele la ascunzis. Mi-am verificat ascunzisul duminica trecuta, cu ocazia concertului Uriah Heep. Zona era plin cu lume, dar daca stai cu spatele la ascunzis, poti scoate si repune cutiuta fara sa fi observat.
  • Am pornit din satul Malnas, urmand drumul de-alungul paraului Malnas. Dupa zona locuita am urcat pe deal, si am trecut pe poteca turistica marcata cu cerc galben.
  • In drum spre Soveja ne-am oprit si la acest ascunzis foarte accesibil la prima vedere. Insa socoteala din targ nu se potriveste cu fanta obeliscului.
  • Poate multi ar zice ca e un moft. Mai bine sa te intrebi asa, decat sa patesti ceva rau.
  • Orasul de Floci Tasli Bair. Locatia Esterului pare a fi stabilita (de arheologi) pe dealul de vizavi de Gura Dobrogei (Tasli Bair). Am fost vara aceasta pe acolo si am vazut ceea ce au scos arheologii la iveala.
  • Parcul zoologic Cozla - Piatra Neamt Parcul Zoo. Acces usor de la Colibele Haiducilor sau Zoo. Gasit usor geocutia dupa indiciile foto.
  • Biserica Reformata Mica - Targu Mures Quick find. Cutiuta e bine ascunsa dar totusi poate fi gasita foarte usor. Am gasit-o exact dupa ce am gasit o alta cutie, aflata la mica distanta de aceasta.
  • Am gasit cutia in padure.
  • Turnul cu Ceas din Targu Mures Urcus pe scari. Cutie gasita cu ajutorul lui Andrixnet. Dupa o lunga serie de scari, ajunsi la balconul turnului am inspectat fiecare coltisor al acestuia, pana ce am reusit sa gasim cutiuta.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget Am prins o vreme superbă. Mai greu a fost sa gasesc ascunzisul ascunzisului. Nerecomandat pe ploaie.
  • Bucin Un loc splendid. Am gasit, cu prietenul meu, si aceasta geocutie. Un loc splendid, linistit si cu aer curat.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad Pai nu e POI?. Desi pentru duminica Pastelui aveam programata o tura de bicicleta spre Sf.Ana, o ploaie marunta si patrunzatoare ne-a facut sa ne limitam la obiective mai putin indraznete.
  • Parcul Central - Odorheiu Secuiesc Culoarea verde. Am gasit geocutia ascunsa intr-un frumos parc din Odorheiu Secuiesc. Probabil cea mai frumoasa perioada a anului pentru culoarea verde.
  • Am gasit ascunzisul si cutia in el. Dar a durat ceva extragerea ei din mica scorbura, careia i s-a ingustat gatul.
  • Dupa o urcare obositoare, am gasit cutia.
  • GK Hotel Szent Kristof Ultima zi din Tusvanyos. In cursul diminetii am vizitat hotelul. Foarte usor de gasit si persoana de la receptie a fost foarte amabila.
  • Tunelurile Nerei Postare fotografii. Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • In orice anotimp zona arata impecabil. Se vede mana de om gospodar.
  • Probabil sunt 4 caprioare (datorita taliei). Doar daca ai vazut ca primul individ avea cornite, atunci este vorba despre un tap.
  • Pentru ca am umblat de curand in cutia cu amintiri nu se poate sa nu pomenesc si de Detunatele, vizitate acum patru ani. Ajungeam acolo uluiti de Sarmizegetusa Regia unde petrecusem o noapte foarte aproape de cetate.
  • Indiferent de modul in care se anunta un nou ascunzis (prin completare formularului, printr-un comentariu, sau prin email), datele ajung la moderator. Deci la mine, urmand sa creez pagina unui ascunzis nou, sau sa transform un POI intr-un ascunzis traditional, dupa caz.
  • Venind dinspre zona Ghimesului, am ajuns prima data pana in localitatea Preluci. Cautand cea mai buna modalitate de a aborda valea Foroja.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Sucu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 3 luni si 20 zile!