Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Lacul Colibita

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2986 atractii turistice, 13086 poze si 1430 comentarii)
 

Pixel
Lacul Colibita

Lacul Colibita..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Colibita - dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacul Colibita:

Echipa
Echipa
316
316
319
319

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Colibita!

Vizitati Lacul Colibita si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Afla care sunt obiectivele turistice din Colibita, cea mai apropiata localitate, care se afla la 2,06 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Varful Bistriciorul la 12,6 km
Faptul ca am gasit aceasta geocutie, pentru ca am gasit-o intamplator in timp de adunam servetelele si alte gunoaie lasate de altii pe Varful Bistriciorul, la 1990 m. Acu multi ani si eu intamplator am gasit primul ascunzis pe Padis. Multumesc.
Cascada Tihu Paraul Umed Muntii Calimani

GR2665
Cascada Tihu se afla pe paraul Umed, care se varsa in paraul Ciunget. Acesta se varsa in paraul Tihul, apoi in paraul Rastolita.
Piatra Corbului

GR0496
Piatra Corbului reprezinta un perete stancos cu o inaltime de 90 m. Eroziunea a sapat in acest perete stancos format din piroclastite, martori de eroziune, formatiuni erozionale, tufuri vulcanice.
Varful Tihu Muntii Calimani

Varful Tihu Muntii Calimani la 20,1 km
Varful Tihu, 1799 m, este un con secundar ce domina o regiune periferica din flancul sudic al Muntilor Calimani.
Stancile Pietrei Rosii

Stancile Pietrei Rosii la 20,7 km
Varful Pietrele Rosii a fost primul al culmii, imediat ce am ajuns pe ea.
Barajul Rastolita la 21 km
Constructia barajului Rastolita, cu o inaltime proiectata de 105 m, a inceput in anul 1989 - lucrarea aflata la un stadiu de executie de 95 la suta, este inca neterminata. Acces pana la baraj pe un drum asfaltat pana la Colonia Rastolita, apoi pe un drum din beton - se lucreaza pe drumul care duce deasupra barajului.
Stanca Cetate Valea Bistrii

Stanca Cetate Valea Bistrii la 22,9 km
Tuclui este denumirea folosita de localnici pentru stanca tuguiata. Trecand prin Valea Bistrii veti putea observa mai multe formatiuni stancoase deasupra satului.
Stancile Lucaciu Muntii Calimani

Stancile Lucaciu Muntii Calimani la 24,1 km
Varful Lucaciu este primul pe lunga culme secundara a Calimanilor, ce se ridica usor din Depresiunea Dornelor racordandu-se de culmea principala la coada Pietrosului.
Panteonul megalitilor Muntii Calimani

Panteonul megalitilor Muntii Calimani la 24,2 km
Cu ceasta expresie, doar metaforica, descriem un numar imresionant de asa-zisi megaliti (de fapt, grupuri de stanci naturale din roca vulcanica) specifici Muntilor Calimani, insirati pe culmea Harlei, cea care tine traseul ce uneste stancile de la 12 Apostoli cu Gura Haitii.

Lacul Colibita in limba maghiara - magyarul: Kolibica-tó Kelemen-havasok

Valori naturale - Judetul Bistrita-Nasaud
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Colibita
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bistrita-Nasaud, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Lacul Suta La Lacul Suta, un ascunzis la inaltime. Dupa ce ne-am invartit mult si bine prin Miercurea-Ciuc pentru a putea iesi din oras spre lacul Suta, Leliceni, Misentea etc. Am intrat din soseaua cautata si gasita intr-un tarziu, spre lac, pe un drumeag ce ne-a dus mai departe de lac.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni Ascunzis nou la Leliceni. Dupa reconstructia portii din spatele cimitirului geoobiectivul Teiul de la Leliceni a ramas fara geocutie. Daca tot am retrecut pe la el si cum aveam la mine o preforma pet, si cum se potrivea perfect diametrului stalpilor metalici din gardul ce inconjura cimitirul, in speta, al celor de linga poarta in cauza, am hotarat sa ascundem intr-unul din stalpii in cauza o noua geocutie.
  • Sfinxul si Babele - Muntii Bucegi Cu spatele la Babe. Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Aparatul mi-a aratat directia, dar a strambat din nas la cum arata muntele.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Colibita? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 8 luni si 3 zile!