Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Cascada Bohodei

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

[EN] Upload the waypoint to to gps, and be sure to have a map also! Tha cache is a few steps away from to track. The Great-Phaeton Waterfall. As Czaran calls it...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Cascada Bohodei - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

3634 Cibinburg Orlat
3634
Pentru patru persoane Sancraieni Perla Harghitei Fabrica tigla izvor apa minerala
Pentru patru persoane
1184 Lacul Verde Sancrai Mures
1184
Cazemata pictata cu graffiti Mangalia dig pisici cazemata buncar far
Cazemata pictata cu graffiti

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cascada Bohodei!

Vizitati Cascada Bohodei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cascada Bohodei Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ferice, se afla la 8,83 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cascada Bohodei?
(detalii dupa autentificare)
Boga la la 5,6 km. Magura Fericei Muntii Bihor la la 5,9 km.
Cetatile Radesei la la 5,9 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Canyonul minune Canyonul Meduza la la 5,9 km. Moloch Punct de belvedere la la 6,1 km. Belvedere la la 6,4 km.
Buteasa Muntii Bihor la la 7,7 km. Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita. Varful Carligati la la 8 km.
Ghetarul Focul Viu la la 9,3 km. Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Padis Ponor la la 9,7 km.
Piatra Galbena la la 9,8 km. Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi. Izbucul Ponor la la 10,4 km. Cascada Iadolina la la 10,8 km. Poiana Ponor la la 10,9 km. Cetatile Ponorului la la 11,1 km. Avenul Bortig la la 11,2 km. Izbucul Ursului la la 11,6 km. Molhasurile de la Izbuce la la 11,9 km. Ponorul din Barsa Cohanului la la 11,9 km. Molhasul Mare de la Izbuc la la 12,2 km. Saua Bortigul la la 12,5 km.
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara la la 14 km.
Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara.
Valea Sighistel la la 14 km.
Groapa Ruginoasa la la 14,4 km. Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie. Izbucul din Valea Seaca la la 14,8 km. Avenul Hoanca Urzicarului la la 15,2 km.

Cascada Bohodei in limba maghiara - magyarul: Nagy Phaeton vizesés

Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cascada Bohodei
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Liniste vesnica: Un loc parasit si linistit - Am sosit dinspre Bezid, pe un drum destul de rau, care pune la incercare masina. In apropierea casei parasite apare insa si o bucata de asfalt.
  • Turnul Spart Boita: Turnul Spart Boita - Am gasit cutia in Turnul spart de la Boita. Foarte aproape de turn, la cca 90 m, inainte de un pod, pe partea dreapta a drumului dinspre Sibiu spre Valcea este o parcare in care se poate lasa masina.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Interesant - Am gasit si aceasta geocutie. Interesant.
  • Baile Fantana Sarata: Baile Soskutfurdo - Probabil perioada de iarna a facut ca locatia sa arate neingrijit. Trebuie putina renovare.
  • Lacul de baraj Frumoasa: Geotrekking pur (si simplu) la Lacul Frumoasa - Ascunzisul nu poate fi gasit decat cu ajutorul exclusiv al GPS-ului. Frumusetea peisajului impunea includerea Lacului Frumoasa printre punctele de interes ale jocului.
  • GK Hotel Szent Kristof: Bardocz1 GeoKret - Am depus aici GeoKret si Eskimo's Friend The Birdie TB.
  • Poarta Schei: Am trecut pe aici - Harabeck si Iris (UC Team).
  • Cascada Supanu: Provocare - O drumetie pe valea Supanului ne-a adus din nou in preajma cascadei. Veniseram pregatiti sa inlocuim cutia si carnetelul, pe care SorinIov le-a gasit deteriorate.
  • Varful Mare - Muntii Retezat: Pe Varful Mare - Am ajuns pe varful Mare pornind de la Carnic, dupa ce am trecut pe langa lacurile Taul dintre Brazi si Gales. Dupa un urcus destul de abrupt, am ajuns in saua Varful Mare.
  • Castrul Arutela: Hotel pentru boschetari - Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici. Am parcat masina in micuta parcare de la capatul digului, de unde am coborat direct pe versantul abrupt.
  • Biserica Sfanta Treime - Sibiel: Crucea, fantana, si cantarul - Mi-a placut crucea veche de la Pomana, datand din 1877. Daca eu ar fi trebuit sa ascund geocutia aici, probabil as fi ales acelasi ascunzis.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Am gasit ascunzisul - La prima cautare, am crezut ca lipseste cutia, dar era doar alunecata foarte adanc in scorbura. Inainte de a repune cutia, am asezat cateva pietre in fundul scorburii, cu scopul de a evita o noua alunecare in jos.
  • Varful Baesul: Panorama deosebita - Am gasit geocutia ascunsa pe varful Baesul de langa orasul Toplita. Am pornit din Calimanel, trecand pe langa o cariera de piatra, respectiv stancile unde exerseaza cataratorii localnici.
  • Muntele de sare - Praid: O vizita cu gust putin amar - Din pacate vizita la Canionul de Sare ne-a lasat un gust mai putin sarat si mai mult amar. 1 - N-am gasit geoascunzisul desi ne-am invartit ceva-ceva in jurul obiectivului 4.
  • MIG 21: MIG 21 - Ca ofiter in rezerva, am retrait clipele de adrenalina ce ti le ofera anumite arme din cadrul Armatei, asa cum este Aviatia. Cinste celor care au ridicat acest monument deosebit in amintirea aviatorilor nostri militari din cadrul Bazei 71 Aeriene din Campia Turzii.
  • Piatra Cetii: Fluier rosu - Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata. Asa ca cine nu are sa-i foloseasca.
  • Vechea cale ferata ingusta Comandau - Covasna: Alta statie pentru ascunzis - Am rebaleiat zona ascunzisului, cu acelasi rezultat. Mai mult, au mai disparut dintre cioate, de putreziciune, iar altele s-au ascuns in vegetatia regenerata.
  • Varful Cetatii I - Baile Tusnad: Am pierdut o lupta - A doua batalie de la Varful Cetatii a fost din pacate o infrangere. Am gasit bolovanii uriasi, punctul de belvedere si cel de odihna, insa nu si copacul trasnit din poza lui trekkingklub.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cascada Bohodei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.