Localitatea Borsa (judetul Maramures) Resedinta: Borsa. Denumire germana: Borscha.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Borsa, judetul Maramures

Stana lui Varatic Muntii Maramuresului la 6,3 km
Stana lui Verticu (Varatic).
Varful Omu Muntii Suhard la 36,22 km
Suhard sunt o grupa muntoasa a Carpatilor Maramuresului si Bucovinei, apartinand de lantul muntos al Carpatilor Orientali. Cel mai inalt pisc este Varful Omu, avand 1932 m.
Stancariile Salhoi Zambroslavele Borsa la 22,53 km
Stancariile Salhoi Zambroslaviile - Borsa
Saua Diecilor Muntii Suhard la 42,32 km
Saua Diecilor - Saua Diecilor
Lacul Rebra Muntii Rodnei la 9,21 km
Lacul Rebra, sau Taul Tarnitei la cruce.
Saua Curatel Muntii Rodnei la 23,51 km
Saua Curatel, refugiul Ancuta.
Podul graniceresc Cosbuc la 38,64 km
In satul Cosbuc se afla un pod acoperit din lemn, Podul graniceresc, construit peste raul Salauta. Dateaza din secolul 20, si a fost construit dupa modelul celui din secolul 18.
Izvorul Albastru al Izei Muntii Rodnei la 11,21 km
Izvorul Albastru al Izei - Sacel.
Varful Stana lui Varatic Muntii Maramuresului la 8,09 km
Varful Stana lui Verticu (Varatic)
Spre Saua Plescutei Muntii Rodnei la 21,86 km
Spre Saua Plescutei - Creasta Piciorul Plescutei.
[ Sus ↑ ]
Piatra Corbului - Muntii Calimani
Piatra Corbului - Muntii Calimani la 62,96 km
Stancile Tamau - Muntii Calimani
Stancile Tamau - Muntii Calimani la 64,49 km
Parcul dendrologic Arcalia Parcul dendrologic Arcalia la 67,49 km. Arcalia este un sat din judetul Bistrita-Nasaud, care apartine administrativ de comuna Sieu-Magherus.
Tinovul Mare Poiana Stampei la 52,46 km. Tinovul Mare este o arie protejata de interes national, care se afla pe teritoriul comunei Poiana Stampei.
Piatra Runcului Masa Talharului la 68,25 km. Piatra Runcului - Masa Talharului, Vatra Moldovitei.
Hribul de piatra de pe Valea Jidanului Hribul de piatra de pe Valea Jidanului Muntii Calimani la 67,12 km. Coborand de pe Piciorul Harlei (venind de la 12 Apostoli) pe culmea nemarcata ce formeaza - in continuarea piciorului Harlei - versantul drept al Paraului Jidanului am obeservat pe versantul stang al paraului o alcatuire stancoasa ce semana de la distanta, prin forma dar si culoare, cu un hrib urias.
Lacul Bolatau Lacul Bolatau Obcina Feredeului la 57,6 km. Lacul Bolatau este un important lac de baraj natural din Obcina Feredeului, aflat nu departe de un altul mai cunoscut, Iezerul, datorita accesului mai facil, cauzat de apropierea de localitatea Sadova.
Varful Bistriciorul la 65,12 km. Bistriciorul este cel mai inalt varf din partea vestica a Calimanului, de unde putem admira intreaga panorama a cupolei vulcanice, pana departe spre Rodna si Ceahlau. A fost o revelatie - Faptul ca am gasit aceasta geocutie, pentru ca am gasit-o intamplator in timp de adunam servetelele si alte gunoaie lasate de altii pe Varful Bistriciorul, la 1990 m. Felicitari - Acu multi ani si eu intamplator am gasit primul ascunzis pe Padis. Voi folosi gps-ul - Multumesc.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.