Localitatea Beiusele (judetul Bihor) Resedinta: Curatele. Denumire maghiara: Kisbelényes.
Atractii turistice - Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real pentru cei cu acces complet.

Locuri de vizitat si atractii turistice langa Beiusele, judetul Bihor

Cucurbata Mare Cucurbata Mare Muntii Bihor la 35,79 km
Cucurbata Mare
Canyonul minune Canyonul Meduza la 21,91 km
Canyonul minune - Canionul Meduza
Conacul din Talagiu la 48,71 km
Conacul din Talagiu, azi scoala primara, se afla intre marginea de nord a satului si centrul acestuia, langa drumul principal.
Moara veche de apa Ginta la 28,5 km
In urma cu peste o suta de ani, pe Crisul Negru, a fost construit un dig, pentru a dirija apa catre moara de apa a satului.
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara la 29,49 km
Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara.
Observator Betfia Dealul Somleu Betfia la 43,92 km
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Pestera Casa Zmeului Pestera Casa Zmeului Vadu Crisului la 28,6 km
Cetatea Zanelor, denumita si Casa Zmeului, se afla in Muntii Padurea Craiului, pe versantul drept al defileului Crisului Repede, la aproximativ 300 m nord de tunelul feroviar.
Padurea de stejar pufos Carand la 41,7 km
Padurea de stejar pufos de la Carand
Varful Bohodei Varful Bohodei la 16,98 km
Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Lacul si fosta cariera de piatra Aciuta la 48,77 km
Lacul format pe locul fostei cariere de piatra se afla la sud-est de satul Aciuta, pe malul drept geografic al raului Crisul Alb.
Pestera Coiba Mare Pestera Coiba Mare la 32,17 km
Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara.
Conacul Hollaki Aciuta la 47,55 km
Conacul Hollaki din Aciuta a fost construit in secolul al XVIII-lea.
[ Sus ↑ ]
Pestera Craiului - Muntii Piatra Craiului
Pestera Craiului - Muntii Piatra Craiului la 12,59 km
Cheile Cutilor - Muntii Padurea Craiului
Cheile Cutilor - Muntii Padurea Craiului la 13,28 km
Strand termal Sannicolau de Munte la 68,99 km. Apa termala de 60-65 grade Celsius a fost gasita in anii 70 in timp ce se cauta petrol in zona.
Taul Tarinii Taul Tarinii Rosia Montana la 68,27 km. Taul Tarinii sau Iazu Tarinei - Rosia Montana
Biserica romano-catolica Abram la 67,4 km. Biserica a fost construita in secolul XIII, in stil romanic si a functionat in cadrul fostei manastiri premonstratense.
Biserica reformata din Zimbor la 69,44 km. Biserica reformata din Zimbor este un ansamblu de monumente istorice, format din cladirea bisericii reformate si un turn-clopotnita din lemn.
Biserica reformata Biserica reformata din Zalau este monument istoric, are codul SJ-II-a-B-05001. Biserica de pe deal - Pentru a urca pe dealul pe care se afla biserica avem mai multe posibilitati.
Statuia Isus Mantuitorul Borumlaca la 54,91 km. Statuia Cristos Mantuitorul (Cristo Redentor), din Rio de Janeiro, Brazilia?
Laguna Albastra Laguna Albastra Aghiresu la 66,36 km. Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas. Autentic peisaj selenar - Speram sa ne astepte Brooke Shields. Brooke Shields - Felicitari pentru gasirea geocutiei. Un pic de verde - Laguna Albastra ne-a privit cu ochi verzi, posibil influentati de inceputul toamnei si de norii de pe cer.
Colonia de pasari de la Padurea Radvani la 62,89 km. Colonia de pasari de la Padurea Radvani este o arie protejata de interes national, rezervatie naturala, tip zoologic, situata in vestul judetului Bihor, pe teritoriul comunei Cefa.
Pomi cu coroana cubica Oradea la 54,47 km. In anul 2018 pe strada Vasile Alecsandri din Oradea au fost plantati 12 arbori Carpinus Betulus cu coroana cubica, prinse in structuri metalice.
Poiana cu narcise Rovina la 55,21 km. Poiana cu narcise de la Rovina.
Sfinxul Carnic Rosia Montana la 69,85 km. Sfinxul Carnic, Rosia Montana
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoobiective, repere turistice.