Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului.
Paraul Comorilor se formeaza intre dealurile Capul Homoraciu si Osoiul Mare, curge spre nord-vest, si in apropiere de comuna Parau devine Muncelul (Lacioru peste totu).
Au o lungime de circa 4 km, si sunt strajuite de versantii greu accesibili ai muntilor Zanoaga si Toanches. Prapastiile Zarnestilor reprezinta unul dintre importantele obiective turistice ale Pietrei Craiului.
Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Cred ca sunteti primi. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.
Trambulina, tobogan gonflabil, leagane, tras cu arcul. Loc de joaca pentru copii in zona turistica Valea Avrigului, langa Avrig.
Conform logurilor din cutie, am fost al patrulea gasitor.
Fantanita Craiesei, Fursten Brunnen - Fagaras, in prezent complex turistic.
Pestera Salbaticului Am gasit cutiuta. Era bine fixata intre caramizi, are un log si un creion mic.
Este situata pe malul stang al Oltului, intre municipiile Sibiu si Fagaras, in imediata vecinatate a localitatilor de azi Carta si Cartisoara. Manastirea Carta, fosta manastire cisterciana din Tara Fagarasului, actualmente biserica evanghelica a comunitatii locale germane.
Am gasit geocutia.
Cunosteam deja locatia. Am gasit locatia, dar nu si cutia.
Am gasit-o usor. In drum spre Bucuresti, am oprit in acest minunat oras si am intrat pe insula in cautarea cutiei. Dupa nereusitele de la manastirea Turnu, respectiv castrul Arutela.