Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Saua Podragului

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (2943 atractii turistice, 12977 poze si 1418 comentarii)
 

Pixel

Saua Podragului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Saua Podragului - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Poiana de dupa chei ciucas chei valea stanei
Poiana de dupa chei
Pod improvizat peste parau Castel ruine Xantusz Hosasau
Pod improvizat peste parau
Cartierul de vile Dealul Kolcza Sfantu Gheorghe
Cartierul de vile
Albia paraului podul roman Ohaba de sub Piatra
Albia paraului
77
77
Locatia
Locatia

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Saua Podragului!

>>> Vizitati Saua Podragului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Vistisoara, cea mai apropiata localitate, care se afla la 11,4 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului.
Paraul Comorilor se formeaza intre dealurile Capul Homoraciu si Osoiul Mare, curge spre nord-vest, si in apropiere de comuna Parau devine Muncelul (Lacioru peste totu).
Au o lungime de circa 4 km, si sunt strajuite de versantii greu accesibili ai muntilor Zanoaga si Toanches. Prapastiile Zarnestilor reprezinta unul dintre importantele obiective turistice ale Pietrei Craiului.
Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor. Cred ca sunteti primi. Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat.
Trambulina, tobogan gonflabil, leagane, tras cu arcul. Loc de joaca pentru copii in zona turistica Valea Avrigului, langa Avrig.
Conform logurilor din cutie, am fost al patrulea gasitor.
Fantanita Craiesei, Fursten Brunnen - Fagaras, in prezent complex turistic.
Pestera Salbaticului
Am gasit cutiuta. Era bine fixata intre caramizi, are un log si un creion mic.
Este situata pe malul stang al Oltului, intre municipiile Sibiu si Fagaras, in imediata vecinatate a localitatilor de azi Carta si Cartisoara. Manastirea Carta, fosta manastire cisterciana din Tara Fagarasului, actualmente biserica evanghelica a comunitatii locale germane.
Am gasit geocutia.
Cunosteam deja locatia. Am gasit locatia, dar nu si cutia.
Am gasit-o usor. In drum spre Bucuresti, am oprit in acest minunat oras si am intrat pe insula in cautarea cutiei. Dupa nereusitele de la manastirea Turnu, respectiv castrul Arutela.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Saua Podragului
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • mai caut cateva cutii dupa care abia astept sa trec la ascuns, am ales deja cateva locatii care nu mai sunt pe site.
  • Interesante piramide.
  • Este un privilegiu ca am mai prins acest turn in piciore dupa atata amar de vreme. Am admirat cu multa curiozitate turnul si incercam sa fac un exercitiu in minte de a-mi imagina cum se putea locui, trai, munci si apara acest turn in vremurile respective.
  • Am facut o plimbare pana la turn impreuna cu tata, care m-a asteptat cu (multa) rabdare pana am scotocit eu dupa cutie.Turnul l-am mai vizitat odata cand era intr-o stare deplorabila, acum insa renovat arata super.
  • Iar eu am ajuns la Casa Rasturnata mai tarziu decat trebuia, programul s-a terminat deja, asa ca am privit-o si eu de dincoace de gard. Dar macar am ascuns o geocutie.
  • Locul cutiei este oarecum expus. Si tot timpul am avut emotii sa nu apara cineva.
  • Podul lui Stefan cel Mare Cutiuta nu conteaza. Foarte frumos comentariul, mi-a facut placere sa-l citesc. Ma bucurat faptul, ca in sfarsit cineva a ajuns aici, poate datorita si acestui ascunzis.
  • O cutie relativ usor de gasit, cu ajutorul gps-ului. Altfel, trebuie cautat geoascunzisul undeva pe la mijlocul laturii sudice.
  • Un loc deosebit, cu o istorie tragica si loc de pomenire a inaintasilor, in lupta lor de libertate. Desi ascunzisul este la indemana, cred ca soferii sunt prea grabiti ca sa mai si opreasca in varful rampei.
  • Foarte interesant locul in care este ascuns. Si cutia, de asemenea.
  • Am gasit geocutia ascunsa la Cetatea Liteni, cu ocazia participarii la Congresul National de Speologie 2009 Cluj.
  • Am coborat de pe Piatra Mare pe marcaj banda albastra. Accesul nu se remarca din drumul forestier.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Saua Podragului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 4 luni si 25 zile!